Станишев: На Ламбо му е много тежко, Мария му беше опора

  • 23 април 2014 19:43

  • 5844
  • 5
Станишев: На Ламбо му е много тежко, Мария му беше опора
© Булфото

Мария беше изключителна жена, много искрен и достоен човек и невероятна опора за Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в. Тя бе голямо вдъхновение за него и в неговото творчество, и в живота му и във всички премеждия, през които той е преминал до сега и е преодолял, във всяко едно отношение ", каза лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на в Кърджали, откъдето поднесе съболезнования на актьора от името на партията.

Той каза, че е разговарял днес с Ламбо, на когото му е изключително тежко.

"Искам да му кажа, че тя ще ни липсва ужасно много, на нейните приятели, на хората от БСП. Ние ще направим всичко възможно, тази загуба, която е невъзстановима да бъде по-леко понесена от него.", каза соцлидерът, който обеща на верния другар да усети рамото на съпартийците си в този тежък момент.

Искам само да знае, че сме заедно с него, каза му още Станишев, който нарече Данаилов голямо вдъхновение за социалистите.

Последвайте канала на

Нора Виткова
5844 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Важно!

2014.04.26 | 12:42

2
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените!!! На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците(персонала)освен това не ти дават да се храниш,на всякъде са поставили камери и те следят като затворник и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене!

2014.04.27 | 10:39

5
А кажи това за Елените какво общо има с темата на новината? Ама пишете наред, без да четете дори и заглавието на новината, че камо ли и вътре самото съдържание. Повтаряш и дъвчеш едно и също, направо като копи пейс. Сигурно ти плащат да го разпространяваш това. И какво като някой се излъже да отиде да работи там и ги напусне веднага? Какво те боли не мога да разбера?

2014.04.25 | 17:24

1
ПЕДЕРАС..........ДА ТИ С**А В У*****А

2014.04.26 | 15:45

3
И на мен ми беше тежко като почина жена ми ! Още по - тежко ми беше като почина мама , а преди това баща ми !!!!!!!!
...

2014.04.27 | 10:39

4
На всеки му е тежко, като загуби близки и обичани хора!

Добави коментар

Водещи новини