Най-големите имотни агенции у нас на Шумът на парите

  • 23 април 2014 14:45

  • 976
  • 0
Най-големите имотни агенции у нас на Шумът на парите
©

Представителите на най-големите имотни агенции в страната си дават среща на петото издание на Шумът на парите.

Дискусията за състоянието и перспективите на жилищният пазар у нас ще се проведе на 14 май от 13.00 часа, в зала София на Кемпински хотел Зографски.

Модератор на панела ще е Иван Велков, бивш председател на Националното сдружение Недвижими имоти, известен и с работата си в Colliers и Райфайзен имоти.

Сред лекторите личат имената на управляващия партньор в Лукс Имоти Никола Стоянов, управителя на Форос Добромир Ганев и управител на Консултантска къща Амрита Веселина Генева.

Мнението си по време на форума ще изкажат също така и Антон Андонов, председател на Съвета на директорите на ЕРА България и Георги Павлов, изпълнителен директор на Адрес Недвижими имоти.

Оперативният директор на Бългериан Пропертис Полина Стойкова и представител на Collier, който ще стане известен в близките дни, са последните участници в панела. Петото издание на икономическото събитие на годината ще се състои на 14 и 15 май в Кемпински хотел Зографски.

Повече информация за програмата, както и имената на потвърдилите лектори може да намерите на profit.bg/forum или фейсбук страницата на събитието.

Форумът "Шумът на парите" се осъществява със съдействието на Сосиете Женерал Експресбанк, ДЗИ – KBC Group, Лукс Имоти, ПОК Доверие, Провидент Файненшъл България, Консултантска къща Амрита и ActivTrades. Организационен партньор на събитието тази година е агенцията за връзки с обществеността AMI Communications България.

Медийни партньори на събитието са сп. Мениджър, Дарик Радио, новинарските сайтове fakti.bg и novini.bg, както и специализираните imot.bg, Seenews и insurance.bg.

Последвайте канала на

Novini.bg
976 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини