МВР задържаха мъж отвлякъл жена си и 4-годишният й син

  • 23 април 2014 13:36

  • 1706
  • 1
МВР задържаха мъж отвлякъл жена си и 4-годишният й син
©

Полицаи задържаха 27-годишен мъж отвлякъл 25-годишна жена и 4-годишният й син, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Снощи в 23:45 часа, на кръстовище в село Бреница полицейски екип спрял за проверка лек автомобил „Фолксваген – Пасат”, без регистрационни табели. Зад волана бил 27-годишен мъж от Койнаре. В колата пътували 25-годишна жена и 4-годишният й син. По време на проверката жената заявила, че е била принудена да се качи в автомобила.

Пред полицаите тя разказала, че около 13:00 часа предния ден, тя била спряна на улица в Койнаре и качена насила в багажника на колата, а синът й - заключен в купето от шофьора. По-късно жената и детето били отведени в изоставена къща в града.

Мъжът опитал да склони майката да свидетелства в негова полза за възникнал скандал на 20 април между него и 18-годишна от Койнаре.

Извършителят е задържан с полицейска мярка за 24 часа. Потърпевшата е разпитана пред съдия в Окръжния съд-Плевен. Образувано е досъдебно производство. Работа по случая продължава.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1706 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Важно!

2014.04.24 | 09:19

1
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените!!! На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците(персонала)освен това не ти дават да се храниш,на всякъде са поставили камери и те следят като затворник и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене!

Добави коментар

Водещи новини