Замесиха Лечков в гонка с полицаи

  • 23 април 2014 09:11

  • 1923
  • 0
Замесиха Лечков в гонка с полицаи
©

През последните дни се появиха серия от публикации, според които Йордан Лечков е шофирал с 240 км/ч на пътя след Пазарджик в посока София.

Според написаното в медиите полицията го спряла, а той казал, че бърза и "после ще се глобяват”. След час и половина занесъл бутилка уиски и шоколадови бонбони, след което продължил.

"Истината в публикациите е само името ми. Всичко друго е голяма измислица”, заяви в ефира на "Здравей, България” по Нова телевизия Йордан ЛечковЙордан Лечков Йордан Лечков Янков е известен български футболист. Роден на 9 юли 1967 година в град Стралджа..

"Аз се учудвам. Като наближат избори, името ми се намесва. Не участвам в никакви избори, за да ми създават проблеми. Категорично е нямало такава случка”, допълни Лечков.

Според него пропуск в законодателството е, че има журналисти, които си позволяват да пишат подобни неща, за които след това не носят никаква наказателна отговорност.

"Някой пише материал за 50 лева, а после ние трябва да се обясняваме”, коментира Йордан ЛечковЙордан Лечков Йордан Лечков Янков е известен български футболист. Роден на 9 юли 1967 година в град Стралджа..

Последвайте канала на

Десислава Станева
1923 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини