Сайт помага при малка и голяма нужда

  • 23 април 2014 08:05

  • 1250
  • 0
Сайт помага при малка и голяма нужда
©

Всеки, който пътува в чужбина, е попадал в капана на собственото си незнание - къде да отиде до тоалетната в непознат град. Този проблем може да бъде решен благодарение на предприемчивостта на собствениците са сайта Airpnp – сега хиляди частници предлагат собствените си тоалетни на пътешествениците срещу определено възнаграждение.

Тоест, ако се намирате в определен град, можете да проверите на сайта къде е възможно да се облекчите в частен дом – комфортът и уютът са несравними с обществените WC, а пък и самото преживяване дава ценна информация за това до какво ниво е стигнала хигиената във въпросната държава и някои особености на местното население – приключението определено има етностойност.

Частните лица, които предлагат „порцелановия трон” на туристи, не винаги ламтят за пари, има и такива, които отварят вратата на тоалетната си просто срещу бира. Предложенията са най-различни – от „фаянсов рай” в Ню Орлиънс, до „невероятно преживяване на тавана” в Лозана.

Засега най-активни са белгийците – там само в Антверпен са се събрали цели 100 предложения. Повечето предложения за „частно облекчаване” са срещу 50 евроцента, всеки собственик грижливо е снимал санитарния си възел, за да привлече клиенти.

Не липсват и шантави, креативни и често доста несериозни предложения. Най-интересни са хрумванията от рода „две дъски сред природата”. Например в германското градче Вагхойзел обещават, че облекчаването в храстите в градината ще тушира стреса от ежедневието и ще слее клиента с природата. Има и такива, които го карат направо на кило – там нуждаещият се застава на кантара преди и след тоалетната, а заплащането става за всеки започнат килограм от отделената от тялото субстанция, цената също не е малка – цели 2,5 евро. Както се казва – оборот да става.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1250 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини