БСП със зрелищен концерт открива предизборната си кампания

  • 23 април 2014 06:53

  • 4078
  • 30
БСП със зрелищен концерт открива предизборната си кампания
©

Две от естрадните ни легенди - Михаил Белчев и Георги Христов, ще открият със зрелищен концерт спектакъл предизборната кампания на БСП този петък в НДК. Събитието е в Зала 1 на НДК, пише "Стандарт".

Соцлидерът Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на ще надъха червените симпатизанти и активисти за изборна победа. Кандидатът за президент на ЕК на европейските социалисти Мартин ШулцМартин Шулц Мартин Шулц – германски политик, председател на Европейския парламент Мартин Шулц е роден също ще държи реч на форума. Заедно с партийните послания обаче социалистите ще аплодират и шоуто "Танца на вятъра". Става дума за модерна интерпретация на българския музикален танцов фолклор, уточниха от "Позитано" 20.

В залата реч ще държи и любимецът на народа Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в.

От няколко седмици Станишев и кандидатите за евродепутати на БСП са с непрекъснати совалки из страната. Днес лидерът на европейските социалисти ще е в Кърджали за среща с местния актив и бизнеса. От организацията в града са подготвили и неформална среща на чаша вино със Станишев в ресторант "Арпезос". От областния съвет на БСП са поканили на срещата и жрец от Перперикон, който ще гадае ритуално за резултатите на червените на изборите на 25 май.

Запознати припомниха, че точно преди година оракулът на Перперикон е предрекъл на Станишев, че БСП ще управлява след предсрочния парламентарен вот. Снощи в Стара Загора социалистите стартираха и паралелното агитационно турне на БСП радиото "Звезда". В радиоконцертите участват Нина Николина, Петя Буюклиева, Адриана Николова - Печенката, Любо Киров от група ТЕ.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4078 30

Свързани новини

Коментари 30

Добави коментар
куку-руку

2014.04.29 | 12:22

30
Първоначално, позите Бойкови изглеждаха само нелепи. После, той стана жалък с отказа да разбере очевадното– не само, че не е на власт.И така след време, Бойко Борисов беше осенен от прозрение – ОПОЗИЦИЯ Е!
пенчо

2014.04.29 | 12:22

29
Борисов няма да се върне на влас повярвай ми та дори и 10 избори да направим . Сега имаме правителство и аз като обикновен гражданин искам да се заемат и да решеват проблемите. Искам да поживея малко поне спокойно с нормални доходи , без натиск от измислени хора .
хадес

2014.04.29 | 12:22

28
НЕ ВРЪЩАЙТЕ СТРАНАТА В РЪЦЕТЕ НА МАФИЯТА. ДАЙТЕ ВСИЧКИ ДА СЕ ПОМЪЧИМ ДА ИЗВАДИМ СТРАНАТА ОТ БЛАТОТО, В КОЕТО ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПП ГЕРБ НИ ВКАРА. Харесвали ни или не България си има работещо Народно събрание. Събрание, което избра правителство. ДА ОСТАВИМ ПРАВИТЕЛСТВОТО СПОКОЙНО ДА РАБОТИ.
червената шапчица

2014.04.24 | 22:06

5
Голямата разлика между това правителство и предходното е, че кабинетът "Орешарски" е съставен от Експерти, а групировката на Борисов изобилстваше от мутри и калинки или т.нар. МУТРИНКИ !!!

2014.04.25 | 08:47

27
Хахахаха,какви “експерти“?Като посредствения некадърен икономист от ВИС Орешарски ли?Стига бе,смешни сте!
лили

2014.04.24 | 22:05

3
БСП води национално отговорна политика с хора, които могат да работят и то без разлика от цветове, симпатии към футболни клубове или други интереси
курнелия спинова

2014.04.25 | 08:47

26
води на майката ти в рошавата дето е родила платения трол
пълна лудница

2014.04.24 | 22:06

4
Най-сетне правителство без мутри, пожарникари и физкултурници, без Цецо, Цецка, Фидоска и учили-недоучили младежи с фалшиви дипломи. Орешарски е интелигентен и образован човек и кръгът около него е също такъв. Беснеят сега тези, които си обичат Боко и сие. И той прост и те прости. Край на герберската пасмина.
кумуне

2014.04.25 | 08:47

25
най сетне на майка ти проскубаната дойде да роди платения кутевски изрод
червена баба

2014.04.24 | 22:05

1
Господа от ПП ГЕРБ, РФ,ББЦ и всякакви други новосъздали се движения и партии, страната ни иска спокойствие. Тя търси своята държавност. Не вкарвайте държавата в спиралата на безкрайни избори. Дръжте се като мъже! Като хора които милеят за Родината си. Не се превръщайте в РОДООТСТЪПНИЦИ. ЗАГЪРБЕТЕ ЛИЧНИТВ СИ ИНТЕРЕСИ.
кутевски трол

2014.04.25 | 08:46

24
дръжте се като мъже и чукайте момата и моника

2014.04.25 | 08:46

23
ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ ОСТАВКА И ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА НА БЪЛГАРИЯ.

2014.04.25 | 08:46

22
До сега червените боклуци са ни докарвали само до национални кризи и катастрофи .Нищо хубаво не сме видели от техните управления.Теглят големи заеми и раздават трохи на хората за да задържат властта по дълго а после се спасяват от преследване с гласувани за това закони и с поставени техни хора по всички важни места в държавата.Всички проблеми които има в държавата се крият от хората като за това се води компроматна война с другите партии за да им се отвлече вниманието.Ако някъде направят гаф и не могат да го покрият обвиняват предишното управление за това.Преди Станишев се оправдаваше с Костов и СДС а сега с Борисов и ГЕРБ.Чу се за дупка в бюджета за пенсиите от 70 милиона лева но те веднага го покриха все едно нищо не е станало.Ами нали ни се обясняваше че като изтеглят пари ще има и за увеличението на пенсиите и ще осигурят пари за връщането на ДДС на фирмите и така приходите ще скочат и ще има пари в хазната а сега се вижда че даже не могат да съберат колкото е било през 2013 година.Един след друг балоните ще започнат да се пукат но ще е късно а и с тази смяна на уш само калинките поставени от ГЕРБ си осигуряват да спъват следващата власт за да я изкарат некадърна и пак да се върнат както винаги на коня.Никога няма да спрат с манипулациите си и винаги ще печелят защото още има наивници които им вярват.

2014.04.25 | 08:45

21
Е тая мръсна гад е виновна за всичко в държавата но не спира да обвинява другите за това.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини