Манекенка развежда Брендо (снимки)

  • 22 април 2014 07:04

  • 14526
  • 3
Манекенка развежда Брендо (снимки)
© Булфото

Брендо и манекенката Снежина Вълкова отново горят в любовни страсти, пише "Всеки ден". От няколко дни Вълкова отново е намерила пристан в обятията на мафиота.

Връзката му с красавицата се смяташе за приключила, след като Брендо бе арестуван през 2012 г. при международната операция "Кокаинови крале".

Тогава в медиите изтече информация, че Евелин Банев се е върнал при бившата си съпруга Моника Добринова, с която има официален развод, за да спасят имотите на боса от конфискация. Покрай това, а и заради отвличането на дъщеря им обаче Брендо възвърна обичта на жена си и известно време тя твърдеше, че когато излезе от затвора, отново ще заживеят като семейство.

Наблюдателни съседи на Брендо в кв. "Бояна" издадоха, че Снежина Вълкова отново върти щура любов с мафиота. Джипа на манекенката няколко пъти влиза зад портите в дома на Брендо.

Брендо и Вълкова се събраха през 2010 г. малко след развода на Брендо. След като Банев бе заловен за трафик на наркотици, манекенката се стопи от мъка. Преди няколко месеца се заговори, че апетитната блондинка се е омъжила фиктивно в САЩ за 60-годишен баровец, само за да получи американски паспорт. Днес манекенката е в София при един от най-хитрите и оцеляващи бандити на прехода.

Дъщерята на Евелин Банев Лара е изпратена да учи в Лондон по настояване на родителите й. Детето е там заедно с майка си Моника. Родителите са се решили на крайната мярка, за да си спестят главоболията от повторно отвличане на детето.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
14526 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
100%

2015.10.17 | 13:22

3
Курваляка гледа само къде е парата !!! Обичала го-дрън, дрън !!
неразбрах

2014.05.21 | 08:50

2
Ама той нали вече е разведен бе,?!?
баба гицка

2014.04.26 | 13:26

1
бойко го арестува - гея го пусна --- гласувайте за гея, бея и злодея + барековците И ОЩЕ МНОГО ЩЕ СЕ ОПЛАКВАТЕ, ЧЕ СТЕ ЗЛЕ

Добави коментар

Водещи новини