Владимир Путин омъжил щерка си Екатерина?

  • 21 април 2014 13:59

  • 8017
  • 2
Владимир Путин омъжил щерка си Екатерина?
©

Дъщерята на руския президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 – Екатерина се е омъжила, пише британският в. Дейли Мирър.

Станалата известна в Обединеното кралство с участието си в музикално шоу цигуларка Летис Роуботъм разказва пред таблоида, че е свирила на сватбата между наследничката на руския държавна глава и южнокорейския бизнесмен Юн Дун Вон. Според музикантката тържеството се е провело в луксозен хотел в мароканския град Маракеш, на него имало много високопоставени гости от цял свят и сватбената церемонията се провела съгласно руските традиции. Самата Роутботъм допълва, че нейният хонорар е бил повече от скромен – едва 200 паунда. Въпреки че не се споменава кога точно 27-годишната Eкатерина Путина и 26-годишния Юн са са врекли във вечна вярност, изданието предполага, че тържеството е станало преди година, година и половина.

Путин от брака си с бившата съпруга Людмила има две дъщери Екатерина и Мария. Двете момичета са упорито крити от медиите, което поражда много слухове. За Мария, която е по-голямото дете на бившата първа двойка в Русия, се говори, че има син от холандеца Йорит Фаасен.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
8017 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.05.07 | 21:12

2
За глупости и клюки, почивен ден няма.Въпросната Летис цигу-мигу дето дава интервюто що не си завре цигулката там дето......
АН

2014.05.07 | 21:12

1
ВАС КАКВО ИНТЕРЕСУВА ДЪЩЕРИТЕ НА ПУТИН ГЛЕДАЙТЕ ВАШАТА РАБОТА

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини