Още един депутат напуска групата на ГЕРБ утре, обяви Бареков

  • 21 април 2014 12:06

  • 12858
  • 65
Още един депутат напуска групата на ГЕРБ утре, обяви Бареков
© Пресцентър "България без цензура"

Лидерът на ПП „България без цензура” Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва обеща мащабно европейско разследване на монополите в България. Като европутат ще инициирам в Европейския парламент (ЕП) тотална проверка на ЕРП-тата, „Овъргаз“ и „Лукойл“, обяви в Челопечене Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва, съобщиха от пресцентъра на партията.

"Монополът у нас няма цвят. При горивата той е руски, в търговските вериги – европейски, а в медиите е мешана скара. У нас има две телевизии, които канят всякакви представители на мафията и ще отговарят пред ЕП за това", заяви Бареков. Той определи Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на като слабото място на Народното събрание. Станишев ще бъде отстранен като лидер на ПЕС и ще се стигне до предсрочни парламентарни избори, сигурен е Бареков.

Още един депутат напуска групата на ГЕРБ утре, обяви лидерът на "България без цензура". Той коментира и раздаването на козунаци на бедните от ГЕРБ. „Не е страшно, че са раздавали козунаци на бедните българи, защото те умориха хората от глад. По-страшното е, че те са давани на социално-слаби, което означава, че някой е ровил в масива на общината. Да ровиш в личните данни на бедните българи е цинизъм. Кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска забави историята с Орлин Алексиев, прикри данни на Столична община и нищо не прави за Топлофикация, която е затънала с милиард дългове", посочи Бареков.

За поискания от лидера на ПП „Атака” Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа дебат за Украйна, лидерът на ПП „България без цензура” каза, че Волен „прави тези циркове от немай къде”. „Той направи всичко, за да спре ГЕРБ и трябваше да забие финалния пирон в ковчега на политическия труп на г-н Борисов. Остана без структури и за него е важно да влезе в ЕП. Волен приключи в момента, когато се прегърна с Местан и ДПС. Нашата формация няма тема за разговор с ДПС, защото те развратиха българската политика“, подчерта лидерът на "България без цензура"

"Има позитивно отношение към нас, каквото няма към другите партии, защото ние оценихме качествата на българския народ – той е образован и млад като възраст, затова заслужава добро управление, ориентирано към икономиката, образованието и здравеопазването. Ние обиколихме страната няколко пъти, от сега нататък ще се събираме да си говорим с хората. Не изключвам до 25-ти май, когато са европейските избори сериозен ръст в доверието към нас, както и не изключвам да победим старите партии", каза Бареков.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
12858 65

Свързани новини

Коментари 65

Добави коментар

2014.05.06 | 19:22

65
Кой ли е поръчал на Бареков да купува само депутати от ГЕРБ ?!! На всички е известно че има депутати които са готови да се продадат и то от всички партии но се купуват само от ГЕРБ.Явно тези които организират атаките срещу ГЕРБ са едни и същи хора на които ГЕРБ са им трън в задника.Като партия ГЕРБ не се различават от другите с изключение на това че искат да управляват сами без коалиции за да си носят сами кръста.Ако са искали в предишният парламент можеше да влязат в коалиция с АТАКА и ДПС като пак при гласуване имаха повече депутати да го правят и така щяха да се оправдаят че са били в коалиция но не го направиха.На кого объркаха работата ?На мафията ?На БСП или на ДПС? Кой?Кой?Кой не иска ГЕРБ?!!!
минувач

2014.04.23 | 06:01

59
Ами от ГЕРБ ми,от къде да вземе хора?Те другите са боклук до боклука,меко казано...

2014.04.23 | 10:54

64
капут, къде е напусналият депутат бе педал? колко дни трябва да чакам!?

2014.04.23 | 10:53

63
Бареков е на прав път,млад,образован,енергичен,трябва да му дадем възможност,по далеч от опитните лисици!!!

2014.04.23 | 06:31

62
Само АТАКА и Волен!
Kostadinov

2014.04.23 | 06:01

61
Бареков и да плюе Станишев, няма как да повлияе на предстоящите избори, на който ще има един категоричен победител, и това ще е Българската социалистическа партия.

2014.04.22 | 21:53

53
И амин другари.

2014.04.23 | 06:01

60
NARODEN ARTIST !
Социолог

2014.04.22 | 20:18

44
Но защо ли точно слабото място на Народното събрание ще победи и Борисов, и Бареков на Евроизборите? Николай Бареков вижда силата на Станишев, затова включва негативната кампания против него.
минувач

2014.04.23 | 05:59

58
Вижда бареков,трънки!Изобщо как сравнявате два боклука с Борисов???И станишев и бареков са аутсайдери!!!Да не говорим пък за батакиста Болен....
Пророк

2014.04.23 | 00:54

57
Бареков да не се изживява като месия, защото не се знае на предстоящите избори дали ще има и един депутат, докато всички прогнозират победа за БСП.
баба гицка

2014.04.22 | 23:02

56
"Лидерът на "България без цензура" обеща мащабно европейско разследване на монополите в България" === НАЙ ГОЛЯМАТА ЛЪЖА - ТОЗИ ЩЯЛ ДА РАЗСЛЕДВА ТЕЗИ ДЕТО МУ ПЛАЩАТ /ЦКБ + ОЛИГАРСИТЕ/ - Е НЯМА ПО ГОЛЯМ ЛЪЖЕЦ ОТ ТОВА ЛА........
Предлагам

2014.04.22 | 23:02

55
Вместо да коментира Станишев, Бареков да си гледа общежитието, в което събира политически трупове.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини