Най-разочароващите туристически дестинации

  • 21 април 2014 09:06

  • 5477
  • 0
Най-разочароващите туристически дестинации
©

При някои туристически дестинации имиджът не отговаря на покритието. Те привличат милиони туристи на година, но голяма част от тях се чувстват разочаровани. 

Вижте кои са най-разочароващите дестинации в света по данни на Smart Money:

Гибралтар

Това е малка държава с площ 6.8 кв. км, пълни с туристи. Тя е британска територия, близо до Испания и е нещо като комбинация от най-лошите черти на Великобритания и Испания. Атракциите са имитации на британски кръчми, една скала и маймуни, които тормозят туристите.

Ниагарският водопад от страната на Ню Йорк

Гледките от канадската част са много по-добри от тези от Ню Йорк. Ако искате да видите Ниагара в цялата му красота, отидете в канадската част.

Темпъл Бар, Дъблин

Дъблин е красив град. Има замък и чудесна архитектура, градина и колежи. Районът Темпъл Бар обаче има незаслужена репутация на туристическа дестинация. Той е пълен с пияни туристи, които са отишли там, за да проверят колко могат да изпият, преди да припаднат. Рекламираните като „автентични местни заведения“ са прекалено скъпи местни капани.

Холивуд

Това, което ще видите в Холувид, е една улица с имена на звезди, странен музей с восъчни фигури и изобилие от нахални хора, облечени като филмови звезди по улицата, които искат да се снимате с тях срещу заплащане. Вероятността да видите истинска звезда е нулева.

Още по темата четете ТУК.

Последвайте канала на

Весела Найденова
5477 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини