Разкриха убийството на 22-годишен дистрибутор от Бургас

  • 20 април 2014 21:16

  • 6174
  • 3
Разкриха убийството на 22-годишен дистрибутор от Бургас
©

Полицията в Бургас е разкрила убийството на 22-годишен мъж от морския град. Това съобщиха от полицията. Служители от ОДМВР-Бургас са разкрили престъплението за по-малко от денонощие.

Убитият бургазлия е работел като дистрибутор на хранителни продукти. Той е изчезнал на 19 април. Същия ден около 13,50 часа родителите на загиналия са съобщили в полицията, че от предния ден той е в неизвестност.

Младежът е с инициали Н.Х. Той е ползвал служебен автомобил за разнос "Форд Транзит". Колата е открита в землището на село Банево, община Бургас. След оглед са открити следи за извършено убийство.

Малко по-късно полицията е задържала криминално проявен и осъждан за кражби и притежание на наркотици 21-годишен мъж от Бургас с инициали Т.А.

Извършено е претърсване и изземване в дома му, като са иззети веществени доказателства, сочещи за съпричастност към извършеното убийство. Тялото на убития е открито близо до черен път в землището на село Сигмен, община Карнобат.

Съдебно-медицинската експертиза е показала, че смъртта е настъпила в следствие на кръвозагуба от четири прободни рани. Т.А. е привлечен като обвиняем. Задържан е за 72 часа. Работата по случая продължава.

Последвайте канала на

6174 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Yay

2016.08.08 | 20:57

3
ТИЯ СКОТОВЕ ОТ \\\"НАЙ-ХУБАВИЯ ГРАД\\\" ЗА \\\"ЖИВЕЕНЕ\\\" СЕ ИЗТРЕПАХА.БАХ ТАЯ НЕНОРМАЛНА СГАН...А КАКВО ЛИ ОСТАВА ЗА ДРУГИТЕ ПАЛАНКИ?
Идеал Петров

2016.08.08 | 20:56

2
Градът си е град,скотовете са си скотове,няма връзка между тях.
Важно!

2014.04.21 | 20:50

1
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените!!! На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците(персонала)освен това не ти дават да се храниш,на всякъде са поставили камери и те следят като затворник и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене!

Добави коментар

Водещи новини