Отчаяно продължава търсенето на Валя

  • 20 април 2014 21:04

  • 11871
  • 3
Отчаяно продължава търсенето на Валя
© Фейсбук

"Ще ви помоля да не спирате да споделяте снимката на Валентина, за да стигне до всеки човек. Няма да се откажа докато не се намери".

Това написа приятелят на изчезналата преди няколко дни медицинска сестра от Бургас.

Посланието бе публикувано на специално създадената страница във Фейсбук за намиране на момичето. Макар че нейни приятели периодично предприемат претърсване на Северния плаж в  Бургас, в близост, до който тя за последно е забелязана, все още от момичето няма и следа.

"Мила моя Вале. Моля се за теб да си жива и здрава, скоро да се върнеш да те видя усмихната, да те прегърна силно и да продължим щастието което имахме. Обичам те!", допълва Валентин Георгиев.

Той не спира да публикува снимки и на Валя с призив всички да помогнат в намирането й. До момента обаче, въпреки че младежът е служител на реда, от МВР нямат никаква информация за момичето.

Последвайте канала на

11871 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.04.28 | 19:40

3
Сега питам аз.. всички който вярвате на гадателки врачки коя от всички тия се обади да каже къде е момичето...иначе потрошиха ефирните телевизий с глупостите си
С.

2014.04.28 | 08:31

2
Преди време един от Варна по същия начин търсеше жена си... Надявам се историята да не се повтори.
Важно!

2014.04.25 | 11:53

1
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените!!! На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците(персонала)освен това не ти дават да се храниш,на всякъде са поставили камери и те следят като затворник и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене!

Добави коментар

Водещи новини