НФСБ с две патриотични акции на Великден (снимки)

  • 20 април 2014 18:28

  • 2278
  • 2
НФСБ с две патриотични акции на Великден (снимки)
© НФСБ

„138-мата годишнина от избухването на Априлското въстание тази година съвпада с Великден. Поклон пред тези български светци, които са дали живота си за свободна България” – заяви Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, след като поднесе венец с цветя пред паметника-костница на загиналите български герои в Копривщица.

НФСБ събра свои симпатизанти и приятели в града, в който е избухнало въстанието - своеобразен връх на българското националноосвободително движение, за да се отдаде своята почит към загиналите български герои.

На поклонението присъстваха Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, Данчо Хаджиев и Валентин Касабов /Съпредседатели на НФСБ/, Слави БиневСлави Бинев Славчо Пенчев Бинев, по известен като Слави Бинев,  е роден  в град София в семейството на – представител на НФСБ в ЕП, Силвия Тендафилова и Велизар Енчев / НФСБ/, Славчо Атанасов и Илко Илиев /НИЕ/.

„От тук започва освобождението на България, от тук е тръгнало и кървавото писмо. Днешна България има нужда от ново кърваво писмо, за да освободим страната си от олигарсите, от противокунституционната партия ДПС, от политическите монополи” – заяви Валентин Касабов, цитиран от пресцентъра на НФСБ.

Патриотите почетоха 30 години от смъртта на първия българин, покорил Еверест Христо Проданов, като поднесоха цветя на паметника в Карлово. „Днес е тъжен, но и велик ден. Един човек е останал при любовта си, защото за него любовта е планината. Смъртта на Христо Проданов трябва да е като пътеводна звезда пред нас, защото най-важното нещо е да правиш всичко с любов” – заяви от своя Слави БиневСлави Бинев Славчо Пенчев Бинев, по известен като Слави Бинев,  е роден  в град София в семейството на.

Данчо Хаджиев пък допълни: „Има ли воля, има и път! Знаменити думи на Христо Проданов, които отекват и до днес. Велик българин, дано има повече като него в страната ни. Ако имаме поставена цел и воля, пътят ще се намери”.

Последвайте канала на

2278 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Aydukov

2014.04.23 | 13:04

2
Ayducite NFSB (GROB).Se setiha za Balgarija.
българин

2014.04.23 | 13:04

1
БРАВО НА НФСБ--!!!!!!!!ТОВА СА ИСТИНСКИТЕ ПАТРИОТИ,КОИТО ЩЕ РАБОТЯТ С БОЛКА И ОБИЧ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини