Лора Караджова забременяла заради... биологичния си часовник

  • 19 април 2014 19:49

  • 6285
  • 3
Лора Караджова забременяла заради... биологичния си часовник
© Булфото

Пеперуди пърхат в стомаха на Лора Караджова. Щерката на Данчо Караджов е нетърпелива да стане майка. Певицата най-накрая откри любовта в лицето на Валентин Славов.

Бившата любима на Део е категорична, че е срещнала правилния човек, с когото да свие семейно гнездо. Бременността й е планирана, тъй като вече Караджова усещала тиктакането на биологичния си часовник. „Валентин ме промени много. Вече съм по-улегнала и усещам онази приятна тръпка в корема. Ако има силно привличане, това е моят човек”, коментира преди време бъдещата майка.

Лора изцяло се е отдала на новата си любов и дори се е отказала от вредните си навици. „Пробвала съм най-различни видове наркотици, но в момента не употребявам. Не пуша нито цигари, нито марихуана. Когато си тийнейджър, може да се подлъжеш и да експериментираш с всичко. Спортът и любовта са моят наркотик. Любовта може да те накара да направиш невъзможни неща”, допълва Караджова.

Повече четете ТУК

Последвайте канала на

6285 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.04.23 | 01:03

3
Абе колко ли "часовникари" са го навивали този часовник?--И тия дъвки, ги дъвчат всички гайди от тези среди....Ах,той е смисъл на живота,той е последния и най-най,най!!!И след година-две.Ами ние се раделихме,но си оставаме приятели.Кухи лейки,търсещи пишман-онанисти,да им "навият часовника" и после ...давай Гунъо,давай,кинти,апартамент,издръжка до живот!

2014.04.21 | 20:07

2
Любовта е най-силния наркотик! ЧЕСТИТО!
АГЕНТ ГО

2014.04.21 | 10:14

1
ВОЛЯ

Добави коментар

Водещи новини