Приятели на Валя претърсват плажа в Бургас

  • 19 април 2014 16:13

  • 8664
  • 5
Приятели на Валя претърсват плажа в Бургас
© Фейсбук

Близки и приятели на изчезналата медицинска сестра Валентина Иванова започнаха претърсване на Северния плаж в Бургас.

Те ще претърсят целия бряг с надежда да открият следи от красивото момиче.

За акцията по издирването й съобщи приятелят й Валентин Георгиев в социалната мрежа „Фейсбук“. Той обяви, че днес в 9,30 часа приятели на Валя и доброволци ще се съберат до ресторант на Северния плаж.

Мъжът, който е полицай от ОДП – Бургас, призова да се организират доброволци и от други градове.

Във „Фейсбук“ е създадена и група в помощ Валя да бъде намерена. До този момент обаче все още няма вест от 24-годишната Валентина. Неофциално от полицията се твърди, че тя е сложила край на живота си, хвърляйки се в морето. Роднини обаче все още не вярват на тази версия.

"Не е скочила в морето. Жива и здрава е, но по-добре наистина да не се разчува на тоя етап. Неслучайно крият от полицията", написа във Фейсбук групата "Да помогнем за намирането на Валентина Иванова" Цветозар Георгиев. "Да, ама аз имам инфо, че просто се е скарала с баща си и изчезнала за два дена, и вече си е вкъщи, това го е казал човек от Лозово", допълва З.Б.

Версията за сложни отношения с баща й обаче се тълкува от разследващите като причина за евентуално самоубийство, а не просто неколкодневно забегване от дома. Твърди се, че именно от семейството са настояли МВР да не дава информация по случая, пише "Новинар".

Последвайте канала на

8664 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
ааа

2014.04.28 | 19:36

5
Баща й я е чукал

2014.04.24 | 21:26

4
Деца и родители се влизат в разпра понякога,това е нормално между поколенията,не вярвам това да е причината,а и тя не е пуберитет,25 годишна е.

2014.04.24 | 21:25

3
Приятеля й ми изглежда нефелен, според мен трябва да го разследват.
каката на баткото

2014.04.24 | 19:24

2
много странно, твърдят ,че е скочила в морето, а пък четири дни нито една лодка или водолаз не търсят!!! За някой дядка рибар ще се втурне цяла флотилия и това и трябва да е така, а пък тук МВР,чака спокойно на кафенце да изплува / или по скоро/ да не изплува тялото!???????? Честно- предпочитам да чета братя Стругацки ,а не червената рода - Овчев - Урко, от тия последните са много прости!!!
baihui

2014.04.21 | 12:54

1
Много ми напомня случая "Менашки".

Добави коментар

Водещи новини