Великденски концерт на Силви Вартан

  • 19 април 2014 12:22

  • 2145
  • 0
Великденски концерт на Силви Вартан
©

Световноизвестната френска певица Силви Вартан ще поздрави българската публика с грандиозен Великденски концерт на 24 април от 19:30 часа в зала 1 на НДК.

Ден преди това, на 23-ти април от 11:00 ч., Вартан ще се срещне в Българското национално радио с българските медии.

Силви Вартан пристига в София от Токио, придружавана от топ музикантите, записали най-новия четиридесети поред диск на певицата - „Силви в Нашвил“. Този албум оглави френските класации и генерира безпрецедентно вълнение в социалните мрежи. Силви отново е на върха, и то с изключително динамична музика - от популярните френски шансони до рок звученето на митичния Нашвил. Освен осемте музиканти, заедно с нея на сцената ще бъдат и две бек вокалистки. Шоуто е режисирано в САЩ и цялата продукция е технически сложна, но много атрактивна.

Силви Вартан има изключително дълга и успешна кариера във Франция и САЩ с 40 издадени диска, 1800 песни, 40 милиона продадени копия, шест филма, 2000 корици на списания и хиляди разпродадени концерти. Българската публика още пази спомена за първия й концерт у нас след демократичните промени, когато тя разплака 4000–ната зала с емоционалните си изпълнения.

В продължение на близо три десетилетия славата на Силви Вартан заливаше света, тя бе припозната за секс символ на Франция. Заедно с легендарните „Бийтълс“, Вартан изнесе 50 изключителни концерта в зала „Олимпия“. Силви и първият й съпруг - Джони Холидей дълги години бяха най-популярната звездна двойка. Концертът й в НДК е част от продължаващото в момента успешно световно турне и ще бъде истински великденски празник за нейните български почитатели.
Билети се продават в мрежата на Ивентим и на касата на НДК.

Последвайте канала на

2145 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини