Бизнесменът от Пловдив се самоубил след заплаха към децата му (снимка)

  • 17 април 2014 19:37

  • 5248
  • 2
Бизнесменът от Пловдив се самоубил след заплаха към децата му (снимка)
©

Смъртна заплаха, отправена към семейството и към децата му, е подтикнала Апостол Коларов, по-известен като Тольо, да посегне на живота си.

Това е една от версиите, която коментират негови близки. Златарят беше открит прострелян в стая в хотел „Бордо” в сряда следобед. Полицията е категорична, че няма данни за насилие и случаят е квалифициран като самоубийство. В Районна прокуратура е образувана проверка по чл. 127 за склоняване към самоубийство срещу неизвестен извършител.

Предстои да бъдат разпитани близки и съдружници на бизнесмена. Ще бъдат проверени банковите сметки и задълженията на Коларов.
Мистериозно са изчезнали записите от охранителните камери в хотел "Бордо", където беше намерен бизнесменът, твърди "Марица". Роднини и приятели изпратиха Тольо на Централни гробища. Смъртта му тъне в абсолютна мистерия и сред кръга му от познати се разпространяват различни версии.

Апостол Коларов-Тольо

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5248 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.04.19 | 15:12

2
“Мистериозно са изчезнали записите от охранителните камери в хотел "Бордо",бреййй,много мистерии се случват в тази България
Ненгрета

2014.04.18 | 16:13

1
Поредния премахнат от червената мафия.Преди него беше горския щеф,който щеше да се разприказва за месечните вноски при един замесник-министър.

Добави коментар

Водещи новини