Вижте как изглежда днес "Бебето беглец" (снимка)

  • 17 април 2014 17:31

  • 16366
  • 2
Вижте как изглежда днес "Бебето беглец" (снимка)
©

Спомняте ли си сладурската лента "Бебето беглец"? Филмът, заснет през 1994 година, проследява историята на невръстния Бинк, който бива отвлечен от алчни бандити.

Може би ако престъпниците знаеха какво ще си навлекат впоследствие, нямаше да се захващат именно с това хлапе. Защото бебето Бинк, с малко помощ от обстоятелствата, буквално изтормозва своите похитители до степен, в която те сами се предават.

Днес обаче няма да се спираме конкретно на сюжета, а ще дадем отговор на въпроса какво се случва с бебето в реалния живот. Оказва се, че ролята на малкия Бинк е била поверена на не едно, а на две хлапета - близнаците Адам и Джейкъб Уортън.


 

Двамата са родени през ноември 1992 година и учудващо ролята в "Бебето беглец" е единствена за тях досега. В интерес на истината дори не е ясно с какво се заминават Адам и Джейкъб към този момент. Наскоро обаче из интернет пространството се появиха снимки, разкриващи как изглеждат днес двамата 21-годишни братя, пише jenite.bg.

Последвайте канала на

16366 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.01.16 | 18:20

2
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените!!! На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците(персонала)освен това не ти дават да се храниш,на всякъде са поставили камери и те следят като затворник и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене!
filmiran

2015.01.16 | 18:19

1
Не ми изглежда да си приличат особено...

Добави коментар

Водещи новини