Кунева: Президенската кандидатура не бива да е партийна

  • 04 септември 2011 10:28

  • 1879
  • 8
Кунева: Президенската кандидатура не бива да е партийна
© Булфото

Президентската кандидатура трябва да бъде надпартийна, заяви гражданският кандидат за президент Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 в Силистра.

"Не може тази фигура, която олицетворява единството на нацията, да отговаря не пред нацията, а да отговаря пред партия", каза Кунева.

Според нея независимите кандидати за всички изборни длъжности биха стабилизирали политическата система. Тя смята, че с общи усилия президентът, правителството, парламентът, синдикатите и работодателските организации могат да разработят план за преодоляване на безработицата .

"Не бих допуснала закони, които да поставят препятствия пред предприемчивостта на българина", подчерта Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22. "Това, което ни отличава като "двойка", е сериозното намерение и желание да поемем отговорност пред тоя народ, защото досега виждаме криене зад формални съображения, криене зад правомощия, а отговорността аз я разбирам като активна позиция и инициатива", каза кандидатът за вицепрезидент Любомир Христов.

Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 изрази безпокойство, че около 120 хиляди души няма да могат да гласуват, защото нямат средства да си направят нови лични документи. Кунева смята, че има и несъответствия между избирателните списъци и резултатите от преброяването.

Днес до обяд кандидатпрезидентската двойка Кунева - Христов ще се срещне със земеделски производители в силистренското село Калипетрово и с граждани на Силистра, където ще се събират подписи в подкрепа на двамата кандидати.

Последвайте канала на

1879 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Алекс2

2011.09.06 | 17:14

8
Тая ПАТКА докога ще замърсява ефира ?
никой

2011.09.05 | 10:58

6
след тия коментари:Прост народ слаба държава

2011.09.05 | 10:58

7
Президентската власт никога не може да олицетворява единството на "нацията". Това може да стане само ако за "фигурата" са гласували някъде около 100% от избирателите (не от гласувалите).
fjhdfgsfd

2011.09.05 | 10:57

5
Който има картинки от дъвки турбо от номер 1 до 50( само тях!) и ги дава да пише на скайп : red.master.ff3 . Ще му платя. П.С. нека да ги намери и да им направи снимки, че тогава да ми пише на скайп. Като ми пише искам да се уговорим на мига, а не да го отлагаме по друго време. Това е.
evgeni

2011.09.05 | 10:57

4
---- Прикрепено писмо (to ambassador Uorlik and administration - do poslanik Uorlik i aministratsia na posolstvoto na USA v Balgaria.) ---- Подател: evgeni slavkov До: sofia@usembassy.bg Относно: to ambassador Uorlik and administration - do poslanik Uorlik i aministratsia na posolstvoto na USA v Balgaria. Дата: Събота, 2011, Септември 3 20:56:34 EEST Господин Уорлик,в изказванията си в медиите лична позиция ли изразияваш или становище на САЩ ? Колкото и да са сложни медийните манипулации,аз все повече се убеждавам ,че не си добронамерен към България или твоята/ако е лична позиция/некомпетентност води до самозаблуждение и обърканост на българските политици поради медините ти изяви,критики или похвали.Конкретно последните събития около СДС и опитите за разцепление на десните партии от външни "фактори"/небългарски/е показателен ,че повсеместно външни служби се стремят да запазят "статуквото" на сложно разработената политическа система,работеща досега и изпълнияваща политюко-икономически интереси.Първо ,не ти ли е ясно кой,защо и как пусна в ход компромартната държавна машина на всичките и нива за да се свали Иван Костов?????!!!!! Ако не си запознат/риторично го казвам/поинтересувай се !!! Но као си запознат/пак риторично/ защо подкрепяш субекти и лица ,погубващи българската икономика и разклащането и на почти вече липсващите устои във всичките и сфери.Не вярвам това да е политиката на Барак О,Бама и САЩ !!!!
анка

2011.09.05 | 10:57

3
леко скрии се някъде
Гушанска

2011.09.05 | 10:17

2
Видкее- Питкеееее вземи да ходиш на работа на време и да не връщаш часовете на новинитеее... Хайде постарай сее..
kinesiotapebg.eu

2011.09.05 | 10:17

1
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини