Пренесете се в света на La Dolce Vita

  • 17 април 2014 15:45

  • 1272
  • 0
Пренесете се в света на La Dolce Vita
©

На 26 април The Smugglers Collective имат удоволствието да ви поканят в своята машина на времето в столичния клуб “Mixtape 5”, където за пореден път ще се отвори порталът към ерата на Swing, Jazz, Rock’N’Roll и Electro Swing музиката.

Този път пътуването, наречено Smugglers Swing Club е вдъхновено от атмосферата на слънчева Италия от края на 50-те и началото на 60-те години, и легендарния филм на Федерико Фелини “La Dolce Vita”.

Партито ще въведе посетителите си в освободения и хедонистичен свят на La Dolce Vita, златните години на европейското кино и възхода на джаз, суинг и рокенрол музиката на Стария континент.

Зад пулта, разбира се, ще са DJ-те от The Smugglers Collective, които ще върнат гостите на събитието към годините, когато суинга и ритъм&блуса и рокенрола са изпълвали класациите, a към края на вечерта ще навлязат с пълна сила в 21 век, където electro swing-a е новата винтидж мания в цял свят.



Към колектива ще се присъедини и DJ Skill от Пловдив с ексклузивна италианска селекция от 50-те и 60-те. Skill ще заеме място зад грамофоните в малката зала на Mixtape 5.

Танците отново ще са на почит по време на Smugglers Swing Club – майсторски суинг хореографии ще покажат танцьорите от Lindy Hop Bulgaria, а брейкденс експертите от Нечовеците Crew ще застанат от другата страна на барикадите за приятелски дуел между SWING и ELECTRO SWING.

Както подобава на едно събитие, посветено на филмовото изкуство, посетителите ще минат по червения килим под бляскавите светкавици на група папараци. Въднъж озовали се вътре, Smugglers Swing Club: La Dolce Vita ще посрещне гостите си с традиционния "Винтидж будоар", където всеки желаещ ще може да преобрази визията си с ретро прически и грим, направени от професионалисти.



Посетилите партито ще имат възможността да си направят винтидж фото сесия в оригинален ретро декор, вдъхновен отново от атмосферата на Италия!
The Smugglers Collective са предвидили и още изненади по време на партито, но ще ги запазят в тайна до последния момент.

Предстоящото издание на Smugglers Swing Club отваря врати за всички почитатели на винтидж емоциите на 26 април в клуб MIXTAPE 5 (бул. "България" 1, подлез "Галерия"). Началният час е 21:00, а стартът на суинг треската ще бъде даден в 22:00 часа. Входът е на цена от 10 лева, без предварителна продажба на билети.

Последвайте канала на

1272 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини