Папазов валидира нова марка за 30 години ветроход "Калиакра" (снимки)

  • 17 април 2014 14:27

  • 1719
  • 0
Папазов валидира нова марка за 30 години ветроход "Калиакра" (снимки)
© Булфото

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Данаил ПапазовДанаил Папазов Данаил Папазов е роден в добричкото село Красен. Магистър, специалност „Корабоводене” на валидира във Варна пощенска марка посветена на 30-годишнината от пускането на вода на ветрохода „Калиакра“.

Събитието протече на борда на ветрохода заедно с председателя на Съвета на директорите на Българския морски квалификационен център Христо Боев, съобщава Булфото.

След церемонията Папазов направи първа копка за изграждането на нов брегови център на пристанище Варна. Новата сграда е част от проекта за надграждане на информационната система за управление трафика на плавателни съдове (VTMIS) – фаза 3 и се финансира по Оперативна програма „Транспорт“ 2007-2013 г.

На събитието присъстваха и други личности на кабинета, сред които външният министър Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия,. Също кметът на Варна Иван Портних

Галерия от снимки вижте ТУК

Последвайте канала на

1719 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини