БСТ отрекоха да готвят съкращения на служители

  • 17 април 2014 13:55

  • 1621
  • 0
БСТ отрекоха да готвят съкращения на служители
© Булфото

Български спортен тотализатор категорично опровергаваме твърденията за предстоящи съкращения на служители. Ние винаги сме имали отговорно и коректно отношение към своите служители, се казва в позиция на БСТ, изпратена до редакцията на "Novini.bg".

"Не желаем подобни неверни твърдения, независимо дали са умишлени или не, да заблуждават служителите ни или широката общественост. В Български спортен тотализатор винаги сме имали прозрачна политика и за всички въпроси можете да се обръщате към нас, за да ви дадем истинна и достоверна информация".

Сигналът е изпратен от г-жа Велика Георгиева и е адресиран още до министъра на младежта и спорта г-жа Марияна Георгиева; Парламентарната комисия по въпросите на децата, младежта и спорта: председ. г-н Хр. Монов; зам. председ. г-н Иван Димитров, член г-жа Галя Захариева, член г-жа Милена Дамянова; Парламентарна комисия за борба с корупцията и конфликт на интереси: предс. г-н Волен Сидеров; член г-н Владислав Николов; Изпълнителна агенция Главна инспекция по труда: Изпълн. директор г-жа Румяна Михайлова; Главна Дирекция Инспекция по труда: Директор г-жа Виолета Добрева.

"На 15.04.2014 г. предизвестие за прекратяване на трудово правоотношение, са получили служителите от всички 10 Районни структури на БСТ из цялата страна, като се касае съкращението за няколкостотин дългогодишни служители в системата. Според служителите се прави чистка в дружеството, за да се назначат определени хора", пише в сигнала до редакцията ни.

Оставена е и електронна поща за повече информация: velikageorgieva154@abv.bg
 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1621 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини