Сашо Диков: Залогът за изборите е голям

  • 17 април 2014 09:01

  • 1425
  • 2
Сашо Диков: Залогът за изборите е голям
©

„При появяване на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на пред медиите и говорене от негова страна, това ще доведе до изключително сериозни катаклизми", заяви в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия „Здравей, България" журналистът Сашо Диков.

"От единствения ми разговор с него той казва, че не е шеф на ДАНС, защото някои хора са го предали и посочи кои са те. Ако ги назове публично, ще се стигне до арести. Не изключвам всякакви действия покрай изборите, защото залогът е голям", заяви Диков.

По думите му само шепа журналисти са били поканени вчера на откритото заседание на ръководството на ДПС, на което беше номиниран Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на за евродепутат. С най-много номинации е председателят на младежката организация на ДПС Илхан Кючук, а на второ с 25 номинации - Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, поясни Диков. Спорът около третото място обаче е отложил официалното обявяване на евролистата на ДПС.

"Направи ми впечатлени, че на заседанието не се каза нито една лоша дума срещу Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на. Нямаше спор за това, че той е сатанизиран и реалният му образ не отговаря на действителността", разказа Сашо Диков.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1425 2

Коментари 2

Добави коментар
Идеал Петров

2014.04.17 | 17:59

2
Сашо,страхува ли те Пеевски?
Зрител

2014.04.17 | 17:59

1
Тоива е демонстрачия на арогантост и сила. Имат я - демонстрират я. Питам се защо им трябва народната омраза. Явно им е полезна. Не разбирам защо.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини