Главният архитект на Несебър: Не се притеснявам

  • 17 април 2014 08:21

  • 1844
  • 2
Главният архитект на Несебър: Не се притеснявам
© булфото

Не се притеснявам. Това е заявил главният архитект на Несебър Валентин Димов, предаде БТВ.

По този начин служителят в черноморската община е коментирал вчерашното решение на Комисията за за отнемане на незаконно придобито имущество да запорира имуществото на Димов и на кмета на общината Николай ДимитровНиколай Димитров Николай Кирилов Димитров е роден на 11.05.1965 г. Първите 7 години от ученическия си живот прекарва в.

Общинският съветник Венелин Ташев каза: Цялата община Несебър е организирана престъпна мрежа. Всичко се решава предварително. Ташев заяви, че квартал, който е бил преназначен за социално слаби в момента се продава на частни лица. Според него държавната трябва да превърне сградите зад него в затвор и да бъдат затворени всички замесени, включително и него. Според бивш концесионер в курорта кметът и главният архитект са злоупотребявали с положението си.

Пламен Георгиев председателят на Комисията за отнемане на незаконно придобитото имущество участваше в сутрешния блок. Той посочи, че кметът на Несебър е печелил над 1000 лв. месечно като началник на общината, но има разминаване между декларираните доходи от Димитров доходи и имотното му състояние.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1844 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Бананова държава

2015.08.26 | 09:21

2
Как да се притеснява като няма да бъде осъден НИКОГА.За да направи такава голяма схема със кмета той има гръб във високите етажи на власта.
gogo

2014.04.17 | 09:20

1
tozi pat nqma dase razmine ,gospoda kradci

Добави коментар

Водещи новини