Мартина загубила бебе от Слави?

  • 17 април 2014 06:32

  • 16763
  • 5
Мартина загубила бебе от Слави?
©

Пълна мистерия цари около бременността на Мартина Огнянова, пише "Всеки ден".

Балерината, която вече повече от три години върти тайна любов с шефа си Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в, изненадващо възвърна предишната си перфектна фигура. Няма и следа от наедрялото коремче на красивата блондинка, заради което наскоро тръгна мълвата, че очаква дете от Дългия.

Тези дни Мартина пак демонстрира добре познатата на зрителите на "Шоуто на Слави" стройна осанка.

Русокосата танцьорка е видимо отслабнала, а коремчето й, което предизвика истинска истерия сред феновете на Дългия, мистериозно се стопи.

Светкавичната промяна във визията на Мартина, за която казват, че вече е официално годеница на Слави, даде повод за нова вълна от слухове в светските среди.

Според клюката половинката на шоумена е направила спонтанен аборт малко след забременяването си. Това доста е травмирало и нея и Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в.

Напоследък Дългия обикаля посърнал коридорите на Би Ти Ви. Шоуменът бил мрачен и потиснат, а настоятелните питания на колегите си отклонявал, без да дава обяснение за меланхоличното си състояние.

Танцьорката повече от месец не ходела на работа заради преживяния стрес. Сред другите предположения е това, че балерината не е била бременна, а просто напълняла и сега си е възвърнала формата.

Последвайте канала на

Novini.bg
16763 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Евгений

2014.06.30 | 10:15

5
Добре е клюките и занимаването с проблемите на хора да престанат. Време е обществото ни да се фокусира в правилна посока и да започне да се държи с достойнство. Поздрави на смислените сънародници и прекрасни празници!

2014.05.08 | 02:05

3
Боли ме ФАРА за Слави и неква курва.

2014.05.08 | 02:05

4
Тъпанарррр!!!
kiko

2014.05.08 | 02:05

2
I Slavi shte go izbuta tozi jivot kato Lileto,teto samo slava ,pari i laina.......!
слави

2014.04.19 | 22:34

1
да ви кажа честно яд ме е , защото не знам кой беше БАЩАТА.А вече ще трябва да избирам в шоуто мъж на починалата си баба-ЧАКАМ КАНДИДАТИ

Добави коментар

Водещи новини