Основна цел на Бареков – сваляне на ДПС от власт

  • 16 април 2014 20:57

  • 3688
  • 30
Основна цел на Бареков – сваляне на ДПС от власт
© Булфото

В Брюксел ще поискаме европейско разследване на ЕРП-тата. Това обяви лидерът на "България без цензура" Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва, като обясни, че престоят на евродепутатите от коалицията "България без цензура", ВМРО, ЗНС и "Гергьовден" в Европейския парламент ще е достатъчен, за да предизвикат пълна ревизия на действията на енергодружествата.

Обещанието бе дадено пред пълната зала на театъра в Пазарджик. Градът е поредната спирка на турнето на коалиционните партньори за повишаване на националното самочувствие на българите.

Ние не сме против чуждите инвеститори, но очакваме от тях да правят нещо ново, да изграждат. Да дойдеш, да вземеш едно държавно предприятие и да престанеш да плащаш на държавата – срещу това сме против, отсече от своя страна лидерът на ВМРО Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността, цитиран от Агенция "Фокус".

Евроизборите са важни, защото хората, които отидат в ЕП, трябва да защитават българските интереси, а не да се делят на семейства, както наричат групите на партиите в ЕП. Досега български въпрос в Европарламента не е поставян. Нещо повече – прочухме се като екскурзиантите на ЕП - двама от най-пътувалите евродепутати са българи – единият от ГЕРБ, другият - от "Атака", възмути се зам.-председателят на ВМРО и втори в коалиционната листа Ангел Джамбазки.

Когато хората скочиха срещу ЕРП-тата, ние бяхме до тях. За нас това е патриотизъм, обясни още той. "За нас родолюбието и патриотизмът днес са хората да живеят добре, да имат нормални доходи, да имат достойни заплати и да ползват нормални услуги. Родолюбието и патриотизмът се доказват чрез всекидневието. Заради липса на грижа към хората сме започнали да гледаме на държавата като Андрешко – като нещо чуждо, което само иска да му вземе данъците и не му дава нищо в замяна", обърна се към пазарджиклии Ангел Джамбазки.

"Листата на нашия съюз е най-силната, най-можещата, най-красивата и най-дръзновената европейска листа", каза Бареков за обявената днес евролиста на коалицията "България без цензура", ВМРО, ЗНС и "Гергьовден". "Оказа се че нашата партия е резервоар на експерти, на хора с няколко езика, с няколко дипломи. Радвам се, че в листата има и представители на ВМРО", допълни той.

Фенерът на нашата група държи Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността. Благодаря и на "Гергьовден", които са номинирали Росен Петров. Аз изпълних обещанието, което дадох на българските жени и майки – повече от половината листа е за тях. Така ще е в другите ни листи и в управлението, обясни лидерът на ББЦ.

"Всеки ден изпитвам на гърба си колко страшни могат да са БСП, ГЕРБ и ДПС заедно. Те са мафия, октопод, който се е вкопчил във властта", коментира Бареков. "Определям основна политическа цел – свалянето на ДПС от власт и я обявявам за основен наш опонент", подчерта лидерът на ББЦ.

"Докато мен и тая партия я има, ДПС няма да управлява. Тя безчинства, развращава политиката. Тя превърна дори и тази стара партия БСП в посмешище, Станишев им я продаде. Вече се мъти нова коалиция ДПС-ГЕРБ. На местно ниво тя вече е факт. С този цинизъм в политиката трябва да се спре", бе категоричен Бареков.

Последвайте канала на

3688 30

Свързани новини

Коментари 30

Добави коментар
ha ha

2014.04.20 | 04:51

30
барекооооооооооооф,ТИ КАКВА ДОЛНА ШАНТОНЕРКА СИ,ПОНЕ СИ ПРИЗНАЙ КОЛКО АБОРТА ИМАШ ОТ доган,цветан василев и пеевски.

2014.04.20 | 04:51

29
Олигарсите, на които си подвластен са в пъти по-долни от ДПС , така че не се хаби-- ще набуташ народа в по-голяма кал от тройната ламя--ГЕЯ , БЕЯ И ЗЛОДЕЯ !!

2014.04.20 | 04:51

28
герберастите пак защитават дпс и ерп-етата

2014.04.20 | 04:50

27
Наистина ли ?! Родителите трябва да се уважават , а не да се нападат .
Презерватив

2014.04.20 | 04:50

26
Във всеки град ще свалям по една партия.Гарантирано от боклуков.
Gega

2014.04.20 | 04:50

25
Основна цел на Бареков - да отиде на психиатър ;)
Кристи

2014.04.20 | 04:50

24
Бареков ще се изгуби. Прекалено много партийки се пръкнаха, а до големите не може и да се докосне. Ще си остане там където му е мястото - в ТВ7
Исмет Ибрям

2014.04.17 | 20:44

4
Ами нали Колето при нашто мумче то му е шеф !

2014.04.20 | 04:50

23
boiko e laino
wc

2014.04.20 | 04:50

22
абе ,сигурно европейските доктори могат да помогнат с лечение,а??? или като гледам : НЕМА ШАНС!!!
мими прасето

2014.04.20 | 04:49

21
Идиотчета

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини