Иновации в имплантното лечение на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2014

  • 16 април 2014 16:35

  • 2065
  • 0
Иновации в имплантното лечение на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2014
©

БУЛДЕНТАЛ 2014 (21- 23 май) представя разработки и нови продукти, отговарящи на все по-големия интерес и високите изисквания за трайно и стабилно имплантно лечение. Бързо развиващата се имплантология вече има решения за различни клинични случаи и пациентски състояния.

Сред новостите на изложбата e разработката – имплант с конична връзка С1, базирана на изследвания и мнения на клиницисти. Имплантът е подходящ за случаи когато е необходим компресивен, но и неагресивен имплант, за непосредствено натоварване.

Системата импланти ICX – Templant притежава всички характеристики, наложени от съвременните изисквания в имплантологията от гледна точка повърхност, плътност, лесен и бърз хирургичен протокол, богат избор от абатмънти (стандартни, керамични, златни, временни, CAD/CAM и т.н.), при изключителна за немско качество цена.



Специалистите ще се запознаят с новата фамилия импланти NICE, разработена за използване при специални случаи (тесни алвеоларни гребени или ограничени пространства между съседни зъби и корени). Те са комплектовани с нова протетична линия и са подходящи както за незабавно поставяне след изваждане на зъба, така и за незабавно натоварване.

С имплантите NICE могат да се правят всички видове възстановявания – единични, мостови и цялостни протези.

Това са някои от експонатите, които демонстрират нововъведенията в денталната имплантология. По време на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ (Dental Tribune Study Club Symposia) авторитетни лектори ще споделят с хирурзите имплантолози опит от своята практика, постигнати научноизследователски резултати и успешно прилагани средства, методи и техники на лечение на различни случаи.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2065 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини