Кунева: Измамите с лични данни няма да бъдат разследвани

  • 16 април 2014 15:51

  • 1601
  • 4
Кунева: Измамите с лични данни няма да бъдат разследвани
© Булфото

Статуквото е готово на всичко, за да се задържи във властта. Измамите с лични данни няма да доведат до персонални разследвания кой и как ги е извършил. Няма да се установят фактите и няма да се понесе отговорност. Това е разочароващо за хората.

Това заяви водачът на евролистата на Реформаторския блок Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 в Свиленград по повод скандала с личните данни в списъците за регистрация на партиите за европейските избори, съобщиха от пресцентъра на партията. Част от играта на статуквото е да се говори срещу партиите, че лъжат, крадат и мамят и че всички са „маскари“. Когато хората се отдръпват от политиката, държавата става лесна плячка на разбойници. Призовавам към по-голяма бдителност. РБ не е част от това статукво и никога няма да бъде. Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 определи събирането на партиите от Блока в общ политически съюз като най-голямото постижение за последната година в дясното политическо пространство. Нашият дневен ред за ЕП е ясен, подчерта Кунева, като добави, че РБ ще работи за присъединяването на България към Шенген, банковия съюз, еврозоната и да бъде съосновател на Европейския енергиен съюз.
Вървим назад, не напред, за съжаление. Съюзите в рамките на ЕС са защита за българите и потребителите. Влизането ни в Енергийния съюз например ще донесе до 30% по-евтин газ, посочи още тя и добави, че не може заради лични интереси и апетити в енергетиката на шепа хора да се загробва индустрията на България.

България е най-бедната в ЕС, но и дясното в наше лице в следващите години ще прави силна социална политика, каза още Кунева и определи като грешка, че в последните години десните сили говорят малко за социалните проблеми. Тя даде пример, че десни правителства вадят страните си от кризата и допълни, че само те генерират нужната енергия за реформи. В България няма пенсионна реформа, здравна и социална реформа, младите напускат страната, образованието изостава. Реформите могат да допринесат за решаването на демографския проблем на България, категорична бе Кунева.

Божидар ЛукарскиБожидар Лукарски Божидар Лукарски е роден на 23 юни 1972 година в град Перник. През 1991 година завършва подчерта, че РБ е единствената проевропейска политическа алтернатива в България. ГЕРБ се държи като адвокат на Путин относно енергийните проекти у нас. Ние предупреждаваме, че има опасност от спиране на еврофондовете, но управляващите си държат главите в пясъка и не чуват предупрежденията ни. Еврофондове са важни за регионите за подпомагане и развитие на малкия и среден бизнес, каза Лукарски. Сега печели мафията с непрозрачни процедури и разпределение на европарите под масата, допълни той и подчерта, че подобна среда може да изведе страната ни от ЕС.

Корман Исмаилов посочи, че дългосрочната цел на РБ е да е трета политическа сила в България. РБ се стреми към ефективни институции вътре в страната и европейското ни членство трябва да доведе до просперираща и защитена България, каза той.
На въпрос за отношението към ГЕРБ, Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 заяви, че РБ има тежък спомен как ГЕРБ притискаха бизнеса, как подслушваха незаконно гражданите, как уволниха 200 човека от общинската администрация в Плевен, където имаше дясно управление при кмет Найден Зеленогорски. Необходимо е да си казваме истината, когато тръгваме на дълъг път. ГЕРБ да се усъвършенства и да видим, че са си взели поука и отчитат грешките си, посочи още тя.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1601 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
лог

2014.04.17 | 03:48

4
кунева или пръмова е една от многото, които съсипаха държавата.Тя не трябва изобщо да се появявя на политическата сцена,а на дрга по топла сцена.

2014.04.17 | 03:48

3
Тази жена няма никакво право да изобличава, да се изказва и да се пъчи като някакъв морален шаблон. Тя е една най-обикновена измамница и изпълнителка на предварително написани сценарии. Политик, който призовава населението да не ходи да гласува е предател на българското и предава директно българското население на циганизация, турско управление и руски интереси.
007

2014.04.16 | 22:03

2
Mu6ku

2014.04.16 | 20:29

1
Falshifikazia !!!!!!! NEVALIDNI izbori !!!!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини