Белгийскaтa DJ формация Dance Resurrection се присъединява към третото издание на "Обичам 90-те

  • 16 април 2014 15:43

  • 1553
  • 0
Белгийскaтa DJ формация Dance Resurrection се присъединява към третото издание на "Обичам 90-те
©

Организаторите Коко Ейджънси и Радио ENERGY, които подготвят трета част на концерта "Обичам 90-те", с участието на East 17, C-Block, Masterboy и E-type, са подготвили и още една изненада за публиката, с която да допълнят деветдесетарската атмосфера на партито.

Към хедлайнерите на концерта ще се присъединят и две дами от белгийската DJ формацията Dance Resurrection, които ще зарадват публиката с миксове на любими мелодии на феновете на 90-те.

DJ Azo се е изявявала на сцените на едни от най-популярните клубове в Париж, Белгия, Берлин и Лиеж, с имена като Juno Reactor, Jeff Mills, Front 242, Mad Professor и Vive la fête. С миксовете си е способна да отведе феновете на музиката на 90-те на незабравимо пътешествие назад във времето към любимата им музика. Освен DJ, Azo, свири на кийборд, продуцира и е звуков инженер.



DJ MISS HOT TRACKS е сред постоянните диджеи на белгийското парти "God Save the 90s", което покорява Брюксел всяка година. Започва да се занимава с миксиране в края на 2008 г., а прякора си получава от свои приятел, който твърди, че тя винаги има "hot tracks" под ръка, с които да забавлява околните. Стила си определя като грууви хаус. Пускала е в клубове в Париж, Брюксел и Берлин.

Организаторите са подготвили и специални цени за групови билети за Великденските празници. Закупен групов билет за трима в периода 18 – 21.04 ще е на стойност 105 лв. Така единичната цена на билета в група излиза 35 лв. Билети за концерта могат да се закупят на място от касите на Евентим, онлайн на сайта на Eventim.bg, както и от касите на партньорите от дилърската мрежа. Цените на редовните билети са 40лв. За желаещите да са най-близко до сцената организаторите са предвидили ВИП билети с единична цена 100лв. и групов за 4ма - 350лв.

Последвайте канала на

1553 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини