Довечера: Моноспектакъл на Заро Кнезовски - ''Смъртта на Дон Жуан''

  • 16 април 2014 15:26

  • 749
  • 0
Довечера: Моноспектакъл на Заро Кнезовски - ''Смъртта на Дон Жуан''
©

Тази вечер от 20:30 часа, клуб Opera Café ще се преобрази в театрална сцена, на която ще бъде представен моноспектакъла “Смъртта на Дон Жуан”, проект на Театър „Грифон”-София.

В ролята на вечния прелъстител ще се преобрази младият актьор Светозар Кнезовски-Заро, покорил българската и световна ъндърграунд сцена с авторския си спектакъл „Extasy – be in love forever”, по адаптирани разкази на Фредерик Бегбеде.

Датата на театралната вечер в заведението съвпада и с рождения ден на талантливия актьор, който се подготвя да го отбележи по наистина запомнящ се начин, влизайки в ролята на Дон Жуан за последен път в своята кариера. Феновете на театралното изкуство ще имат шанса да преживеят “Смъртта на Дон Жуан” със Заро Кнезовски за 50-ти, последен път от създаването на постановката през 2011 година! От тогава до днес, тя е поставяна на сцените на Народния театър, камерни зали, арт галерии и клубове в цялата страна.

Културният хепънинг ще премине като благотворителна инициатива на Театър “Грифон” София и със съдействието на домакините, под мотото "ТВОРците благоТВОРЯТ". Той ще съчетава театър, музика и изложение на картини на художничката Елизабет Лиса. 50% от приходите от последното, 50-то юбилейно представяне на "Смъртта на Дон Жуан" и продажбата на изложените картини, ще бъдат дарени на Фондация "Добрите феи" за каузата им "Нашата детска къща". След края на спектакъла, вечерта ще продължи с Pop & Rock Meets Jazz и музикалните изпълнения на специалните гости Славена Даскалова (вокал) и Jazz Orpheus (китара).

Последвайте канала на

749 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини