DJ-и от Tomorrowland на ''Фестивал на цветовете''

  • 15 април 2014 16:04

  • 2051
  • 0
DJ-и от Tomorrowland на ''Фестивал на цветовете''
©

Белгийски диджеи, участници в най-мащабното денс събитие в Европа – фестивалът Tomorrowland, са новото попълнение на Фестивал на цветовете, който ще се проведе на 21 юни.

Организаторите на събитието у нас са подготвили и допълнителна изненада за всеки, който закупи билет за Фестивал на цветовете от днес до датата на събитието. Всички ще участват в томбола за спечелването на два билета за Tomorrowland.

Tomorrowland е най-мащабният DJ фестивал в Белгия. Организира се за десета поредна година в красивата местност в гр. Бом. Щастливците, които ще грабнат билетите за това уникално музикално събитие ще могат да чуят на живо сетове от световни имена като Armin Van Buuren, Carl Cox, Benny Benassi, Paul Van Dyk, Roger Sanchez, Sven Veth и още много други. За фестивала самият Карл Кокс споделя: „Истинска сензация за сетивата, основаваща се на всичко, което виждаш и чуваш.”. През 2014 г. за първи път Tomorrowland ще се проведе в две поредни седмици - 18-20 юли и 25-27 юли. Над 180 000 души са посетили Tomorrowland през изминалата година.

The Offenders са една от групите диджеи, пускали на сцената на Tomorrowland, които ще кацнат у нас за Фестивал на цветовете. Зад името The Offenders откриваме двама популярни DJ-и от Белгия. Изявявали са се на сцените на големи фестивали като Tribes Gathеring и City Parade, във Франция, Германия и Испания.



Другите двама DJ-и с изяви на световните фестивлани сцени, които ще станата част от Фестивал на цветовете са - Caspar & Don Cabron. Отново две имена от белгийската DJ сцена, виновни за едни от най-добрите рейв партита, правени на територията на Белгия. Могат да бъдат видяни да пускат най-актуалните прогресив и техно-хаус миксове на сцени в Бразилия, Гермния и Белгия. Имали са изяви и на сцена на фестивали като Tomorrowland, Nova’s Incident и Eargasm.

Организаторите са подготвили и специални цени за групови билети за Великденските празници. Единичната цена на билет в група е 35 лв. и ще включва общо 3 торбички с цветен прах. Промоцията е валидна в периода 18 – 21 април. Редовните билети за предстоящото българско издание на Фестивал на цветовете могат да се закупят в мрежата на Eventim в цялата страна на цени от 43 лв. (включващ една торбичка с цветен прах), 53 лв. (включващ пет торбички с цветен прах) и 63 лв. (включващ 9 торбички с цветен прах).

Торбичките с цветен прах към всяка категория билети ще се получават на самия фестивал, в деня на събитието, като на място посетителите ще могат да закупуват и допълнително количество цветове: 1 торбичка с цветен прах ще струва 4 лв., 4 торбички – 10 лв., а 9 торбички – 20 лв.

Последвайте канала на

2051 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини