D2 подгряват AEROSMITH

  • 15 април 2014 15:32

  • 1119
  • 0
D2 подгряват AEROSMITH
©

Американските легенди AEROSMITH вече са готови с избора си за подгряваща банда на първия им концерт у нас – D2.

„За мен винаги AEROSMITH са били една от най-уважаваните групи, а Joe Perry е един от любимите ми китаристи”, щастливо коментира фронтменът на D2 Митко Кърнев и добави, че любимите му песни на бандата са "Janie's Got a Gun" и "Love in an Elevator". На концерта D2 смятат да изпълнят на живо специална селекция от парчета, включваща тракове от чисто новия им албум “Феникс”, както и най-популярните песни в дискографията им.

AEROSMITH пристигат у нас в оригиналния си състав, точно както при основаването си през далечната 1970 г. в Бостън, Масачузетс: Стивън Тайлър (вокали), Джо Пери (китара), Брад Уитфорд (китара), Том Хамилтън (бас) и Джоуи Крамър (барабани). Една от най-великите рок групи на всички времена ще ни докаже своята класа. На стадион „Локомотив“ ще се насладим на най-великите хитове на великолепната петорка, както и на песни от последния им албум Music From Another Dimension.



Те са групата с най-големи продажби в историята на американския рокендрол с албуми в тираж над 150 милиона копия по целия свят. Само в САЩ са продадени 66,5 милиона записи на AEROSMITH. Освен това държат рекорд за най-много златни и мултиплатинени албуми за американска група. Легендарните рокаджии имат 21 хита само в класациите на САЩ и множество награди и отличия, част от които: 4 награди Grammy, 12 награди MTV Video Music Awards, 6 награди Billboard и 8 American Music Awards. AEROSMITH са носител и на наградата Соул Трейн за „Най-добър Рап Сингъл” на версията им с Run DMC - “Walk This Way”. Могат да се похвалят и с номинация за „Оскар“ за баладата „I Don’t Want To Miss A Thing“ от касовия хит „Армагедон“. През 2001 г. са приети в „Рокендрол Залата на Славата”.

Билетите за концерта на AEROSMITH са на цена от 70 до 150 лв и могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Последвайте канала на

1119 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини