Бившата съпруга на Лъчезар Иванов: Синът ми не трябваше да е с баща си

  • 14 април 2014 19:53

  • 6093
  • 5
Бившата съпруга на Лъчезар Иванов: Синът ми не трябваше да е с баща си
©

Депутатският син Георги Иванов, обвинен във въоръжен грабеж на бензиностанция, е бил неправомерно предаден на баща си вместо на законовия си попечител – майката Диана Долапчиева. Това заяви самата тя в телефонен разговор в предаването NEWSROOM по NEWS7.

По думите й след задържане на Георги в 1-во РУП на СДВР през декември 2013 г., баща му Лъчезар е подписал декларация, че не е съгласен момчето да бъде настанено в институция и заявил, че може да се грижи за него. На това основание Георги е предаден на грижите на баща си.

Майката Диана Долапчиева обаче недоумява как е взето това решение, при положение че след развода й с Лъчезар родителските права са присъдени на нея. По думите й след задържането на сина й тя е трябвало да бъде извикана в полицейското управление и момчето да бъде предадено на нея като законен настойник.

Така Георги остава под попечителството на баща си, което обаче е в нарушение на закона. Нещо повече: майката така и не е била уведомена защо органите на реда са взели такова решение.

Едва сега Диана научила и че бившият й съпруг междувременно е завел дело за попечителство над Георги. За това тя също не е била уведомена.

След като станало ясно, че синът й се издирва, от полицията й се обадили да й съобщят за това. Тя обаче отново последна разбрала, когато той вече бил задържан и с повдигнати обвинения за грабеж на бензиностанция.

Потърсен за коментар, Лъчезар Иванов обаче не си вдигнал телефона.


Георги Иванов

Последвайте канала на

6093 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2014.05.04 | 13:05

5
Аз съм за ГЕРБ, но тези трябва да лежат в затвора, ако се докаже че са виновни разбира се, това че съм за ГЕРБ, не означава че си затварям очите за такива неща!

2014.05.04 | 13:04

4
Айде пак се почна и пак по сателита на ТВ7 - NEWS7 се правят интервютата сякаш други телевизии няма.Не знам аз това на какво ви прилича ама явно се търси оплюване на бащата защото е гербер.До сега се чудих за кой да гласувам и клонях към Атака ама на пук на тия май ще гласувам за ГЕРБ.

2014.04.15 | 14:28

3
grobarite sa 3akleti kradci,predava se
крец

2014.04.15 | 14:28

2
"Мозъка" - търговец на донорски тъкани и кокали... келеша - бандюга...крушката си има опашка.
Жоро

2014.04.15 | 14:27

1
С това ЛЕКЕ цел ден ли ще ни занимавате. Виждаме как проблемите му с милицията се решават с едно телефонно позвъняване.

Добави коментар

Водещи новини