Циганки раждат деца за продан

  • 14 април 2014 16:37

  • 5055
  • 1
Циганки раждат деца за продан
©

Циганките по морето масово проституират с идеята да забременеят от бял мъж и после да продадат бебето в Гърция. Шокиращата мода разкри мургава жрица от бургаския кв. „Победа".

Галина Лилова призна, че „колежките" й масово продават децата си в южната ни съседка от немотия. Нейната Айше е едно от „русите ангелчета", изтъргувани от бедност. 42-годишната циганка разказа как преди три години продала щерка си за 3000 лева. Сега съжалява, но няма как да си открие момичето.

„Кръстих я с турско име. Не съм я търсила и не знам нищо за нея. Излъга ме за пари Петко от Камено. Заведе ме в Атина. Отидохме в болницата. Удариха ми една инжекция и родих. Дадоха ми 3000 лева и се прибрах. Като отидеш в махалата, ще ти кажат кой кога се е разделил с детето си. Хем си ги даваме, хем на половината си вземаме парите", ядоса се Галина, цитирана от в. "Всеки ден".

Такава орис споходила и друга циганка от най-добрия град за живеене. Тя взела заем от лихвар, но нямало как да върне парите. Затова бандитът й извадил паспорт и я отвел в Гърция, докато била бременна в 7-ия месец.

„Заведе ме първо в Камено и оттам потеглихме за гръцкото село Алмирос. Останах там 20 дни. Родих и бебето веднага са го дали на друго семейство. Накараха ме да подпиша документи, но аз не съм грамотна", обясни бургазлийката.

„Девет години става, но той от акъла ми не пада. Още ми е мъчно за туй дете. И дори за втория подпис не съм ходила по една причина - да си го върна. Търся го, ама няма кой да ми помага. Не знам към кого да се обърна. Това е най-големият грях, който направихме. Бях вече наказана от Господа. Два дни след като се върнах от Гърция, влязох в болницата. Господ съди най-тежко", каза още циганката, продала собственото си дете заради дълг към лихвар.

Според нея много от мургавите „пеперуди" продават телата си не заради дребните пари, които ще получат, а заради възможността да заченат бяло бебе, което да продадат на по-висока цена. Зад незаконната търговия най-често стоят наши банди, които се занимават единствено с търговия с деца.

Такава бе съдбата и на първия разкрит случай с „русия ангел" Мария, която бе намерена в цигански катун. В момента детето е в гръцки кризисен център. От решението на съда ще зависи дали Мария ще се върне при биологичните си родители в град Николаево.

Последвайте канала на

5055 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ВЕСЕЛИЯ ШПАКЛОВЧИК

2014.04.28 | 17:21

1
циганите трябва да се избиват,те са паразитни животни

Добави коментар

Водещи новини