Петното иска "очна ставка" с Бареков и Борисов

  • 10 април 2014 14:42

  • 2740
  • 4
Петното иска "очна ставка" с Бареков и Борисов
©

След Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва, и Бисер Миланов-Петното, е поискал среща едновременно с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и с лидера на "България без цензура" пред временната парламентарна комисия. Това съобщи пред журналисти председателят на комисията Сияна Фудулова.

Днес анкетният орган, който проучва фактите около оставката на Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент, както и дали е имало среща между председателя на ГЕРБ и Бисер Миланов - Петното, трябваше да изслуша Бареков, заради твърдения на Миланов за получени от него пари във връзка с протестите от миналото лято.

Комисията не събра кворум, а лидерът на ББЦ е изпратил писмо, в което заявява, че ще се отзове, ако заедно с него дойдат Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Бисер Миланов.

Фудулова обясни, че всъщност има две почти идентични писма с искане за среща във формат Борисов-Бареков-Бисер Миланов. Едното е от лидера на ББЦ, другото е от Бисер Миланов - Петното, в което той моли за възможност за среща между всички засегнати страни.

Такава среща обаче не е възможна, защото Борисов заяви категорично, че няма да дойде, коментира Сияна Фудулова. Тя увери, че докладът на комисията ще бъде готов след седмица, с него ще бъде запознато Народното събрание с препоръка прокуратурата да се занимава по случая.

Председателят на временната комисия уточни, че и при двете си изслушвания Йордан Бонев, близък до Миланов, е заявил категорично, че е имало среща в къщата на Борисов, въпреки че пред телевизионни камери той отрече.

"По случая с оставката на Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент ще бъде написано това, което в комисията е казано", лаконична беше Сияна Фудулова, цитирана от БТА. Една от задачите на анкетния орган е да изясни и обстоятелствата около неочакваната оставка от всички постове на бившия зам.-председател на ДПС и на 42-я парламент Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент.

Последвайте канала на

2740 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
007

2014.06.10 | 22:17

4
TOZI COVEK NEZABAVNO U ZATVORADO ZIVOT I MOLA NE NI ZANIMAVAITE S TIA BOKLUZI DO KOGA DARZAVATA STE PICE SPRE ZA BOGA
БГ

2014.06.10 | 22:17

3
Защо по-дяволите ни занимавате с тези индивиди ? Какви са тези циргаджии и защо трябва да им обръщам внимание.Скапана "държава" .....
ЗАЩО ЛИ

2014.06.10 | 22:17

2
САМОБОЙКО ГО Е СТРАХ !!!!
цветан

2014.06.10 | 22:17

1
Kой ли вярва на продажен малоумник

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини