12 хотела с невероятен дизайн

  • 09 април 2014 17:41

  • 3671
  • 0
12 хотела с невероятен дизайн
©

Техният силует трансформира изцяло пейзажа на градовете, в които се намират.

Невероятната им архитектура ги превръща в туристически дестинации. Те изглеждат като фантазия на архитект, но са истински.

Вижте 12 невероятни хотела, които променят представите ни за дизайн:

Bella Sky Hotel

Две клиновидни кули, свързани помежду си с мост – това е най-новата забележителност на Копенхаген – Bella Sky Hotel. Не само че този необичаен дизайн трансформира силуета на града, но и неговите 814 стаи се пълнят с посетители заради невероятната гледка към околния пейзаж.

Hotel Marques de Riscal

Независимо дали са музеи от световна класа или малки хотели в испанската провинция, творбите на архитекта Франк Гери са всичко друго, но не и обикновени. На хълмовете в Северна Испания се намира изумителният хотел Marques de Riscal. Той е част от комплекса City of Wine, в който се намират петзвезден 43-стаен хотел, ресторант, спа център с винотерапия, магазин за вино и музей на лозарството. Още за невероятния дизайн на хотела вижте тук

ParkRoyal Hotel

Тераса след тераса в компанията на ярка зеленина – това е характерното за хотел Parkroyal Hotel в Сингапур. Серията от кули, която се издига над вълнообразна, скулптурна платформа с прохладни дворове, има за цел да размие границите между вътрешни и външни пространства.

Fogo Island Inn

Намира се на скалистото крайбрежие на канадския остров Фого. Това е съвременен хотел с 29 стаи, в който се сливат традиционните занаяти с модерната естетика.

Още по темата четете ТУК.

Последвайте канала на

Весела Найденова
3671 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини