Осман Октай: Доган си отмъщава чрез Делян Пеевски

  • 09 април 2014 07:42

  • 5553
  • 4
Осман Октай: Доган си отмъщава чрез Делян Пеевски
©

В ДПС, който да бъде предложен на избираеми места до трето място ще бъде поставен човек, без хората да го познават. Изборът на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на е провокация към гражданите. Това заяви бившият депутат от ДПС Осман Октай по БТВ.

Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на е човек, който много малко хора го познават, той е тайнствена личност, поясни той.

Той се оказа събирателен образ за политико-олигархичен модел в страната. Всички помним общественото недоволство на хората от избора му за председател на ДАНС. Вместо да успокоим гражданското недоволство ние го провокираме, смята Октай. Според него претенциите на Мюфтийството за недвижимите имоти също е провокация към хората. Един вид - както можем да поддържаме етническия мир, така можем и да го взривим, обясни Осман Октай.

Целта на всичко това е почетният лидер на ДПС Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от да отмъсти за публичното си унижение. На националната си конференция ДПС се оплакаха от сатанизирането на лидерите си, насаждането на етническа омраза, те призоваха за кир, но от друга страна виждаме какво се случва. Аз също очаквах да се търси мир. Доган никога няма да прости на службите, че допуснаха това публично унижение. Всичко, което се случва в страната, свързано с ДПС няма как да е без благословията на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от. Аз съм убеден, че така както ние не познаваме Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на така и структурите няма как да го познават, обяви Осман Октай.

Самият факт, че един депутат не уважава институцията на Народното събрание това показва неглижиране на институцията. Не очаквайте да се държи по-различно и в Европейския парламент.

Пеевски е човека медиатор посредник между финансовите кръгове и ръководството на ДПС. Той е посредник към "Позитано", към Сараите, той беше гост на софрата на юбилея на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от - това показва колко е важен в момента за Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, категоричен беше Октай.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5553 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.04.13 | 14:55

4
Няма ли кои в България да ликвидира тази мафиотска структора?Тези от червена мъгла и дс явно показват че не са БЪЛГАРИ и биха се съюзили дори с дявола само да са на власт и да крадат.
ATAKA

2014.04.13 | 14:55

3
Ето затова създаваме кворум. За да може доган да раздава порциите.
читак

2014.04.13 | 14:54

2
рязания кардан -доган пак ни го нацепи ха ходете за гъби на 25

2014.04.10 | 16:20

1
Доган няма за какво да си отмъщава,той сам си е виновен,наговори много глупости и се самозабрави,умишлено настройва мусюлмани срещу християни,за да получи повече гласове,ограбваше и ограбва страната,хвалеше се,че той раздава порциите и всичко в тази държава,искаше както самозабравилия се Березовски да лети в космоса,хаха.Понякога парите и властта могат да превърнат човек в чудовище,виждаме нагледно какво се случва в Украйна,колко народ се измъчи и умира,от алчността на самозабравилите се олигарси,от жаждата им за пари и власт.Но пасаран!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини