Пациентски организации снеха доверието си от Андреева

  • 04 април 2014 10:20

  • 1640
  • 2
Пациентски организации снеха доверието си от Андреева
© Булфото

Пациентски организации снеха доверието си от здравния министър Таня АндрееваТаня Андреева Таня Андреева е родена на 7 юли 1973 г. в София.  Завършва Медицинския факултет към Медицинския заради безотговорност на Министерство на здравеопазването към децата с аутизъм.

В писмо, изпратено до медиите, организациите подчертават, че през последните месеци са се натрупали няколко грешки на Здравно министерство в различни области и въпреки разбиранията им за подкрепа и диалог не могат повече да правят компромиси за сметка на пациентите. Ние сме пациентите и нямаме нищо друго, освен нашата борба за здраве, категорични са те.

Доверието си от министър Андреева свалят Пациентски организации „Заедно с теб", Асоциация за репродуктивно здраве, бременност и грижи за децата „Усмихни се", Алианс на трансплантираните и оперираните АТО „Бъдеще за всички", както и Асоциация на пациентите със сърдечно-съдови заболявания.

 

Последвайте канала на

Нора Виткова
1640 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.05.09 | 23:27

2
И ТАЗИ Е ЗАВЪРШИЛА БЕЗ ДА УЧИ КАТО ВСИЧКИ комунисти
това е отврат жена с комунистическо самочувстви

2014.05.09 | 23:27

1
отврат жена камо ли лекар и министър на здравето ОСТАВКААААААААААААААААААААААААААААААААААААА ОСТАВКААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА ГАДНА ОТМЪСТИТЕЛНА КОМУНИСТКА

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини