Лили лъсна по цици (снимка 18+)

  • 04 април 2014 07:20

  • 68890
  • 32
Лили лъсна по цици (снимка 18+)
©

След толкова години опити на папараци да уловят малко повече плът от Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи, освен дежурните крака, които примата сама показва под ултра късите си рокли, най-накрая не професионалист, а любител успя да щракне нещо невиждано.

На уникалната снимка, изпратена за конкурса „Стани папарак" на „Поверително от Н. Л." по ТВ7 се вижда това, което поколения фенове не са си и мечтали да зърнат - циците на певицата, пише в. "Всеки Ден".

Изскочили щедро като любопитни зверчета, гърдите на Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи могат не просто да конкурират, а и да отвеят в състезание бюстовете на много млади девойчета. Стегнати, с идеална форма, те сякаш водят свой собствен живот, който няма нищо общо с гравитацията. „Какви бозки!", възкликват почитатели на примата на нейната възраст, които недоумяват как е възможно на тия години времето да не е докоснало циците й.

Всъщност гърдите на Лили Иванова винаги са били обвити в мистерия. Още преди много години се появи мълвата, че примата си е направила операция в Париж, но не за увеличаване със силикон, а точно обратното - за да си намали гръдната обиколка. Тогава неверници заклеймиха слуха като абсурден, но тази снимка доказва, че бюстът на Лили в момента е много по-прибран, отколкото в младите й години.

И факт, бившият й мъж Янчо Таков неведнъж е признавал, че певицата е имала толкова големи цици, че чак са го задушавали. Същото твърдят и всички останали мъже от това поколение, които са въздишали след Иванова, а нейните плакати на стените в спалните са свидетели на по-интимни преживявания, отколкото съпругите им.

Преди известно време художникът Валентин Бинчев не можа да се стърпи и даде интервю, посветено на гърдите на Лили. „Като млада тя беше много слаба, с много хубави крака, с много хубаво дупе и огромни цици. Ходеше с деколте и толкова й бяха големи и тежки циците, че от врата до долу имаше сини венички - толкова опъната й беше кожата. Много нежна кожа, но деколтето й беше синьо, като дантела изглеждаше", твърди творецът.

Той си спомня, че когато певицата се омъжила за Янчо Таков, приятелският кръг я кръстил „Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи такова", демек от „таковане". „Много палава беше и пак казвам, като малка имаше много хубави крака, много тясно дупе. Тя беше мечтата на цялото мъжко съсловие. И на всичките тези неща - големите цици, леле майко! Даже се носеше слух, че е ходила в Париж да си ги намалява", добавя Бинчев.

Което си е истина, истина е - детелините на Лили са за завиждане. А на умелата фотографка, която е запечатала този кадър на участие на певицата в Пловдив и печели голямата награда на конкурса на Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През - честито.

Последвайте канала на

Novini.bg
68890 32

Свързани новини

Коментари 32

Добави коментар
Мирен Революционер

2017.05.29 | 17:42

32
Това е колаж. При това - зле направен.
333

2017.05.29 | 17:42

31
Aйде, геронтофилите с треперещи ръчички да "удрят" поредната "злобарка", щото снимката няма да е дълго актуална/
bat pan4o

2017.05.29 | 17:41

30
имах "щастието" да я видя на живо на дневна светлина на разстояние 2м-жива мумия-кожата на лицето и бе сбръчкана като на 200г галапагоска костенурка-бях седнал в кафе " costa" отвън на хотел черно море във варна-на входа чакаше такси-изведъж гледам едно бабе бяга излиза от нощния бар ще се счупи да не я видят но разстоянието е голямо и я огледах добре-голям смях

2017.05.29 | 17:40

29
Кой знае какви подпори е забила отдолу.
Photoshop

2017.05.29 | 17:38

28
Занимавам се с фотошоп от 15 години, за мен това е колаж погледнато отвсякъде!

2017.05.29 | 17:38

27
Не ми харесва като човек,самовлюбена проста патка,позьорка,алчна,комунистическа курва,егоистка,която едно дете не е отгледала,иначе има някои хубави музикални парчета,но аз не я слушам,предпочитам други певци.

2017.05.29 | 17:37

26
На много е километри,но има още грайфери!

2017.05.29 | 17:37

25
Яка пичка

2017.05.29 | 17:37

24
курва

2017.05.29 | 17:37

23
Тва е в отговор на не способни,които с лека ръка обиждат запазени дами,браво на Лилито,остани вечно млада и убава!!!

Добави коментар

Водещи новини