Подкрепяме промените на ГЕРБ, обяви Имамов (обновена+видео)

  • 28 март 2014 08:22

  • 2704
  • 2
Подкрепяме промените на ГЕРБ, обяви Имамов (обновена+видео)
©

„Ще подкрепим внесеното предложение от ГЕРБ“. Това заяви в сутрешния блок на ТВ7 заместник-председателят на парламента Алиосман ИмамовАлиосман Имамов  Алиосман Ибраим Имамов е роден в село Абланица, Благоевградска област. Завършил е УНСС, по повод внесените от ГЕРБ промени в Изборния кодекс.

„Аз мисля, че трябва да се оцени един такъв жест. Това е въпрос, който легитимира комисията“, посочи той.

„Предполагам , че БСП отказва да приеме тяхната промяна, защото ГЕРБ трябва да има най-голям брой представители в ЦИК“, обясни Имамов позицията на столетницата по въпроса.

„Този кодекс е най-добрата законодателна мярка или схема, която позволява да се проведат справедливи, ясни, честни избори“, смята зам-шефът на парламента.

На въпрос предвиждат ли се други наказания за БСП Имамов отговори: „Това насажда конфликти, а такива няма. Тези конфликти могат да доведат до известно разграничаване по отношение на правителството. Определено няма такива конфликти“.

„Аз мисля, че ще продължим да подкрепяме това правителство до изборите, а след това ще е въпрос на резултати“, допълни Имамов.

Помолен да коментира дали ДПС би подкрепило евентуален импийчмънт на президента, Алиосман ИмамовАлиосман Имамов  Алиосман Ибраим Имамов е роден в село Абланица, Благоевградска област. Завършил е УНСС, отговори: „Този президент е президент на ГЕРБ, а не на българския народ и неговите действия нямат никакви основания той да се нарича президент на нацията, така че ние не можем да участваме в подобни действия. Ще подкрепим БСП в действията им в Конституционния съд“.

Последвайте канала на

2704 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.04.01 | 18:52

2
САМО АТАКА!

2014.04.01 | 18:52

1
Гласуваш за Сидеров--лапаш рязания биберон на ДПС като Атака , само че без пари !!! Българино , направи си добре сметката --искаш л;и да те използват за капут и след това да те изритат като Сидерастите ???

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини