Кунева поиска дебат с Дончев, Станишев, Калфин и представител на ДПС

  • 27 март 2014 16:48

  • 1482
  • 4
Кунева поиска дебат с Дончев, Станишев, Калфин и представител на ДПС
©

Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 призова водачите на листи на проевропейските партии на дебат за бъдещето на България в Европа преди изборите през месец май, съобщиха от пресцентъра на "Движение България на гражданите".  Тя покани Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник от ГЕРБ, Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на от БСП, Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска от АБВ, както и представител на ДПС, да седнат на масата на дебатите и всеки да посочи какви, според неговата политическа сила, са приоритетите на България, и как те ще се реализират през политиките на Европейския съюз.

Кунева подчерта, че увеличаването на доходите, мерките за по-висок висок стандарт на хората и енергийната независимост на страната са основни цели на Реформаторския блок и са базисни за интересите на България в Европа. За мен образованието продължава да бъде основна тема на ЕС и особено за България, допълни още тя.

Помолена да коментира кафето, което събра в Кърджали Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в, Кунева подчерта, че политиците трябва да си говорят формално и по повод. Въпросът, който те обсъждаха, докато пиеха кафе, засяга интересите на ДПС и на ГЕРБ, но какво получават българските граждани? Това ли е начинът, по който искаме да се сформира ЦИК? Затова от Реформаторския блок настоявахме да има професионална ЦИК, за да не се стига дотук, обясни Кунева и допълни, че нарочно не се повдига въпроса за „мъртвите души“ в списъците, откъдето идва голямата манипулация на изборните резултати.

Не можаха по-рано да предприемат действия и да не допускат да се стигна до скандал. България с това ли трябваше да влиза в евроизданията? България не е готова с органа, провеждащи изборите, нито със закона, по който се провеждат изборите, което разклаща доверието на хората, разкритикува тя управляващите, като допълни, че са пропуснали да търсят съгласие в името на националния интерес още от първия момент на разработването на Изборния кодекс, а се ползват от всякакви други хватки. Преговорите са професия – тези политици не умеят да преговарят, защото, да се връщат към начало на преговори, след вече приключила процедура, е неуспешен начин да се преговаря.

Бургас е първият град, който Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 посещава като водач на евролистата на Реформаторския блок. Тя даде висока оценка за икономическия напредък на града и за изградената инфраструктура, като подчерта, че това са добри примери за изпълнена цел на европейските средства, договорени от екипа й при преговорите.

Дончо Златев от СДС, член на листата на Реформаторския блок, обърне внимание, че  образованието е главна тема за реформаторите. Като представители на една от най-силните структури на Реформаторския блок –  тази в Бургас, ние  ще защитим правата и интересите на младите хора, каза още Златев.

На въпрос за организациите на „Движение „България на гражданите” в областта, Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 каза, че се радват на нови симпатизанти и членове. Организацията ни е стабилна и благодарение на общинския ни председател Живко Табаков сме успели да достигнем до всички общини в областта. Силата на всяка една партия е сила и за Реформаторския блок и се радвам, че растем заедно, каза още Кунева.

За избирателната активност на евроизборите тя каза, че не допуска да е по-висока от тази на парламентарни избори, нито се ангажира с броя евродепутати, които РБ ще има в Европарламента. Кунева обаче подчерта, че РБ се бори за максимално доверие от българския избирател и гарант, че това, което е важно за България, ще бъде важно и за ЕС.

На въпрос за партията на Бареков, тя подчерта, че политиката им е твърде еклектична и не включва европейски теми. Кунева предупреди, че очернящата кампания срещу кандидатите в листите влияе негативно на репутацията на България – проблем, който след това ще се отрази на всички български евродепутати и на уважението към гласа им, представлявайки България в ЕП.

На пресконференцията в Бургас присъстваха Тома Биков от Изпълнителния съвет на ДБГ, студентът Дончо Златев, който е в евролистата на реформаторите, общинският председател на ДБГ Живко Табаков, зам.председателят  на СДС на национално ниво Костадинов Марков, общинският председател на местните сини Константин Райков, председателят на ДСБ-Бургас Георги Митев и представители на Гражданския съвет.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1482 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
АЛИ БАБА

2014.04.01 | 19:05

4
ОЩЕ ЛИ СИ ,ТИ????? НЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ,ПОРАЗИИТЕ ТИ!!!!!!!!!
МРЕТЕ ВСИЧКИ КУЧЕТА

2014.04.01 | 19:05

3
ДОЛНА КУРВО ПАК СИ ОДИЛА ДА СА ИБЕШ
Важно!

2014.03.29 | 00:20

2
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените!!! На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците(персонала)освен това не ти дават да се храниш,на всякъде са поставили камери и те следят като затворник и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене!

2014.03.28 | 08:29

1
Пръмова правило номер едно- плюни първо по ГЕРБ,че няма да се коалираш с тях и почвай да се прадлагаш на БСП ДПС и Атака,ако се навият да те ползват

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини