Индийските сериали изместват турските

  • 27 март 2014 13:33

  • 5481
  • 1
Индийските сериали изместват турските
©

Индийските сериали изместиха турските. "Цветовете на любовта" е на трето място сред най-гледаните сериали от хората между 18 и 34 г., съобщи БТВ.

Индийските сериали са новите турски и са следващата мания, която се очаква да обземе тв зрителите. Това заяви Маргарита Александрова от БТВ на рекламен форум.

Тя представи най-гледаните 10 сериала от хората между 18 и 34 г. за времето от началото на годината до 23 март. Според данните "Цветовете на любовта", се нарежда на трето място в предпочитанията на младите българи веднага след турските "Огледален свят" и "Север-Юг".

От 7 април и Нова телевизия пуска индийски сериал следобед - "Малката булка".

Колкото и пъти да се пуснат екшъни като "Умирай трудно", винаги се гледат, разкри още от потребителските навици Александрова. Тя добави, че телевизиите у нас се борят за вниманието на около 6,9 млн. българи над 4 години, а в същото време хората са разглезени, защото свикнаха да гледат всеки ден нещо ново.

Рекламният пазар в България за миналата година у нас е бил 303 млн. лева приходи. Толкова се очаква да бъдат приходите и през 2014 г. или с минимален ръст от 2%, прогнозира шефът на Българската асоциация на комуникационните агенции Красимир Гергов на рекламния форум.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5481 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.05.15 | 13:10

1
Разбира се,че са хубави,играят хубаво,нашите актриси чудесно се справят с репликите.За разлика от нашите,където нищо не им се разбира.

Добави коментар

Водещи новини