Порноактриса предаде германските крайнодесни

  • 27 март 2014 08:15

  • 7851
  • 5
Порноактриса предаде германските крайнодесни
©

Германска порнозвезда, лице на крайнодясна партия, беше натирена от съмишлениците си след секссцена с негър в последния й филм, съобщава в. „Тагесцайтунг”. Кити Блеър, чието истинско име е Ина Грол, вече няма да помага на Националдемократическата партия на Германия (НДП).

Като лице на НДП Грол беше известна с това, че привлича мъже към партията, като стои пред предизборни секции в оскъдно облекло. Участвала е и в редица събития, популяризиращи неонацистите, и е красяла техни плакати, пише "Монитор".

Досега партийните лидери не обръщали внимание на по-особената кариера на Грол, но когато я видели да прави секс с тъмнокож, това им дошло в повече.

Щом новият филм на Грол, озаглавен „Кити открива спермата”, се появил и бил гледан от партийните членове, веднага се появила Facebook страница, призоваваща за отстраняването й от партията. Един член коментирал: „Който продава тялото си за пари и позори расата си, няма място в нашата партия.”

След дълго партийно събрание и разгорещена дискусия НДП решила да прекрати всякаква връзка с Грол.

Странно е как Грол се е наела да заснеме сцената с тъмнокожия мъж предвид високата й позиция в НДП и политическите и расовите й възгледи, коментира „Тагесцайтунг”. Актрисата изненадала много от феновете й, особено от НДП, които едва ли биха си помислили, че е способна на такова нещо. Интересно е как ще се развива нататък кариерата на Грол в порноиндустрията, след като политическата й кариера приключи, пита се вестникът.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
7851 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2014.10.29 | 17:23

5
"Странно е как Грол се е наела да заснеме сцената с тъмнокожия мъж..." Нищо странно няма. Просто арийската й слива е искала да види какво е усещането да те пори черен боздуган.
НАЦИОНАЛ--------СОЦИАЛИСТ

2014.10.29 | 17:23

4
На такива им викат WHITE TRASH.Такива като тази незабавно трябва да бъдат обезглавявани.
един там

2014.04.14 | 17:27

3
Педал си беше, педал ще си и останеш.
един там

2014.04.14 | 17:27

2
Педал си беше, педал ще си и останеш.

2014.04.14 | 17:27

1
Колкото и да си дясна, все мечтаеш да си тясна, ала тая бяла кофа, само с черен прави муфа.

Добави коментар

Водещи новини