Къванч Татлъту отслабна 13 кг заради нова роля

  • 30 август 2011 15:23

  • 5374
  • 0
Къванч Татлъту отслабна 13 кг заради нова роля
© интернет

Любимецът на зрителките на турските сериали Къванч Татлъту (Бехлюл от "Забранения плод" и Мехмед от "Перла") е свалил 13 килограма заради ролята си в новия сериал "Кузей, Гюней",

В сериала, който скоро тръгва по турската телевизия, Татлъту се превъплъщава в буйния и непокорен младеж Кузей, който често използва юмруците си.

За ролята актьорът прилага специална диета и режим, с които е свалил 13 килограма и е натрупал мускули, разказва самият той пред в. "Хюриет". Татлъту е взимал също уроци по уличен бой и спортувал интензивно.

Новият сериал, който ще се излъчва по турската телевизия Канал Д, разказва за двамата младежи Кузей и Гюней (в превод от турски - север и юг), които изглежда са пълна противоположност, посочва БТА.

Докато героят на Татлъту е нехранимайко, зарязал училището, Гюней, чиято роля се изпълнява от Бугра Гюлсой (актьорът, който се превъплъти в образа на Толга от излъчения и в България сериал "Незабравима"), е студент по икономика, който работи, за да спести за магистратура.

Сериалът е продукция на продуцентската къща "Ай Япъм", която създаде някои от най-успешните продукции, излъчени досега в Турция и чужбина, включително "Забраненият плод" и "Листопад"

Последвайте канала на

5374 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини