Актьорите от сериала "Ало, ало!" пристигнаха в София

  • 19 март 2014 13:38

  • 4149
  • 2
Актьорите от сериала "Ало, ало!" пристигнаха в София
© Булфото

Актьорите от неостаряващия английски сериал "Ало, ало!" пристигнаха в България по покана на София Филм Фест, съобщи "Булфото" .

Артистите Гай Сайнър (лейтенант Грубер), Ричард Гибсън (Хер Флик), Вики Мишел (Ивет), Артър Бостром (английският полицай Крабтрий), Сю Ходж (Мими) и Ким Хартман (Хелга), заедно с техния мениджър Кийт Падингтън Ричардс ще представят специалния неизлъчван епизод "Завръщането на "Ало, Ало!”, и ще се срещнат с публиката още тази вечер в клуб "Емоушън", а утре ще представят филма в кино "Люмиер" от 20:30 часа.

Публиката ще има възможност да зададе своите въпроси към гостите на фестивала веднага след прожекцията, а всички, които не са успели да се сдобият с билети за кино "Люмиер" ще имат шанс за втора среща - на 21 март, от 16.00 часа в Дома на киното.

Англииските актьори ще имат срещи и с българските си колеги озвучили сериала, а това са Веселин Ранков, Венета Зомбюлева, Стефан Димитриев, Иван Райков и други.

"Ало, ало!", чиито снимки започват преди три десетилетия, навърта десет години в ефир, но все още трупа екранно време. Големият зрителски интерес кара ТВ канали от целия свят да продължават да го излъчват. Така че хич не е изненада, че "Ало, ало!" заема едно от първите места в класацията на BBC за "Най-добър британски сериал".

Специалният епизод е създаден по случай 25-годишнината на сериала и се казва "The Return of 'Allo 'Allo!". В него виждаме как любимият ни Рене е седнал да пише мемоарите си в следвоенно време и има нужда от помощ за запълване на големите дупки в спомените си. Следват трийсет минути, в които ще се насладим на нови сцени с познатите муцуни, както и на кадри от старите ленти, преплетени с интервюта от оригиналния каст и поглед към историята на филма.

Последвайте канала на

Весела Найденова
4149 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
МА

2014.04.17 | 19:29

2
Алеле едвам ги познах повечето.. как си минават годините.

2014.04.17 | 19:29

1
Да доста са се променили.Хелга въобще не я разпознах.Каква мацка във сериала а сега...но все пак и днес когато го дават се смея много :D

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини