Европа въвежда трети пол

  • 11 март 2014 07:33

  • 3293
  • 13
Европа въвежда трети пол
©

Европарламентът въвежда трети пол. Нововъведението се състои от две подкатегории - транссексуални и интерсексуални хора, които ще са с правата на мъжете и жените. Революционната реформа е записана в резолюция, приета на 4 февруари. Тя дава картбланш за изготвяне на "пътна карта на ЕС срещу хомофобията и дискриминацията заради сексуалната ориентация и половата идентичност, пише в. "Телеграф".

Според резолюцията Еврокомисията трябва да ги включи в термина "пол" и да ги въведе в специална директива, която ще им гарантира равни възможности с мъжете и жените. Синдикатите пък ще са длъжни да ги защитават.

Комисията заедно със Световната здравна организация трябва и да премахне хомосексуалността от списъка на психическите разстройства. А в най-скоро време дори ще бъде прекласифицирана като "непатологична".

България, както и другите страни, които все още не са приели гей браковете като законни, са "насърчени" да обменят "добри практики с държавите", в които това вече е факт.

Директивата дава право на хомосемейства да се движат свободно из всички държави от съюза, както и "правото на събиране на семейство да се прилага по националното законодателство.

Ако директивата се приеме в нашето законодателство, това може да позволи на хомодвойки, които са сключили брак в друга държава, да се установят в България, а от това произтичат всички права, които имат семействата на наша територия, включително и правото да осиновяват деца. Резолюцията дава и зелена светлина за отпускане на пари за обучение в "добрите практики" на полицейските сили, следствените служби, съдиите.

Преди седмици в нашия парламент беше внесено предложение за въвеждане на еврорезолюцията в Закона за защита на дискриминация, но то бе отхвърлено. Поне 11 депутати от БСП са били мъмрени от лидера си Сергей Станишев, че не подкрепят промяната, която според запознати, отваря врати за гей браковете.

"Европарламентът признава наличието на дискриминационни практики с тази резолюция", обясни Моника Писанкънева, която следи правата на хората с различна полова ориентация. На друго мнение е Веселина Савова, която създаде инициативен комитет "За защита правата на християните". Тази резолюция отрича естествения ред на нещата, твърди Савова. Според нея, тя "приравнаява сексуалната ориентация като определящ принцип, каквито са например расата и етносът. Противоестественото поведение се приема като ценност. С приемането на подобни резолюции на практика се предопределя в каква насока да се развива европейското законодателство, а оттам и законодателството на държавите членки," допълни тя.

Савова казва, че се въвежда терминът "сексуална ориентация" вместо "Сексуална ориентация съобразно естествената полова принадлежност. И започва законодателната защита на правата на този трети пол." Според нея целта е да се въведе "Сексуално малцинство", "Народ и "общност", след което започват да действат механизмите за защита на човешките права. Очаква се и становище на Светия синод.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
3293 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар
гошо

2015.02.02 | 11:09

13
Мамицата ви мръсна американо-педерастка,мамицата ви мръсна англосаксонско-травеститска и еврейска.Трябва да излезем веднага от сатанинския еврейски съюз.

2015.02.02 | 11:09

12
Европедерастия !!! Ужас и безумия едно след друго ! ДА СЕ СПАСЯВАМЕ докато е време ! САМО РУСИЯ е с здравомислещи управляващи !
САЩ-ЕС е Диктатура

2015.02.02 | 11:09

11
Няма трети пол. Природата или Бог е създал 2 пола- мъж и жена. Всичко друго е болест.
неосвидетелсван

2014.10.07 | 20:54

10
сащ са най великата демокрация .трябва да си навършил 21 години да ти сервират бира и 18 години да те пратят на война.
Марин

2014.04.22 | 16:30

9
Ако след време други сбъркани индивиди поискат да се хранят със човешко месо и техните права ли трябва да спазим и узаконим? А от кого ще са пържолите? Евроидиоти!

2014.03.31 | 06:37

8
Населението в Европа застарява. Така ли ще се демографска криза? И пак всичко идва от Америка, нали е "страната на свободата" /най- полицейската свобода/. Ще разрешим и ние тези бракове, особено ако ГЕРБ се върнат на власт- те винаги дават гъз на Вашингтон и Брюксел!
Mariq

2014.03.14 | 14:55

7
Божествата от европейският съюз решиха да ,, допълнят ,, работата на Всемогъщия Бог , който създаде мъжът и жената по свой образ и подобие и за своя прослава . Тук на земята , може и да им се размине тази дързост ....но един ден ще отговарят пред Създателя !

2014.03.13 | 23:21

6
Деградацията е пълна!

2014.03.13 | 23:21

5
Запада умира ! Това е срам и унищожение на всички християнски ценности.Сега да признаят евтаназията и гаврата с деца за висше човешко право и деградацията е пълна.

2014.03.12 | 21:16

4
МЪМРЕНИ ОТ СТАНИШЕВ. ЗАЩО ЛИ?

Добави коментар

Водещи новини