Крадена S-класа извози холивудската звезда Мила Йовович

  • 27 февруари 2014 07:21

  • 10536
  • 3
Крадена S-класа извози холивудската звезда Мила Йовович
© Булфото

Краден мерцедес S-класа извози холивудската звезда Мила Йовович от летище София до хотела, в който тя ще отседне идните две седмици, съобщи „Монитор“. Украинската красавица пристигна със семейството си – известния режисьор на поредицата „Заразно зло” Пол У.С. Андерсън и 6-годишната им дъщеря Евър.

Новината за крадената кола разкри Тодор Милушев, който се представи като истинския собственик на лимузината. Костюмираният господин сигнализира за мерцедеса пред събралите се журналисти на ВИП-а на Терминал 2 минути преди холивудската звезда да кацне. Той размахваше документ и твърдеше, че разпознал колата си, като я видял по столичен булевард и я проследил до летището.

„Това е личната ми вещ, снимайте! Полицията я издирва вече две години и половина”, провикна се Милушев. „Случайно, докато шофирах с другата си кола, я засякох и я проследих”, допълни развълнувано Милушев. В този момент той се обади в полицията, за да потърси съдействие.

Смутеният шофьор на мерцедеса не знаеше как да реагира на ситуацията. Предполага се, че колата е била наета от софийска автокъща, а той просто изпълнява професионалния си ангажимент.
Въпреки конфузната ситуация лъскавото возило остана паркирано пред ВИП изхода на летището и успя да дочака Мила Йовович и семейството й. Докато представителите на медиите се чудеха дали да вярват или не на информацията за кражбата, един от шофьорите на другите коли увери, че е станало объркване. Той категорично отрече возилото да е крадено.

Последвайте канала на

Десислава Станева
10536 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
...

2014.03.01 | 10:21

1
нищо не разбрах-к'во беше това???

2016.02.01 | 17:22

3
ами вземи си преводач от Български, цигането( не ром)
африканец

2016.02.01 | 17:21

2
бахти срама...Албанци!

Добави коментар

Водещи новини