Малкия Маргин поръчал разстрела на Самоковеца?

  • 25 януари 2014 15:49

  • 14886
  • 6
Малкия Маргин поръчал разстрела на Самоковеца?
©

По-малко от 24 часа преди разстрела на Самоковеца в Амстердам, Николай Маринов - Малкия Маргин, посреща Йосиф Йосифов - Йоско на летище София. Именно сливенският подземен бос е подозиран за организатор на покушението, пише "24 часа".

Самоковеца е убит от Ервин Врекер, който стиска под дрехата си пистолета и пред около минута провежда кратки разговори по телефона с Васил Качиков - Дългия. В последните седмици Йоско, Дългия и Врекер са спали в тайна квартира край площад "Дам", държана от друг българин - Светослав Митев - Сокачката, много близък на Йосифов. "Огромен брой следи, специални разузнавателни средства и оперативна информация водеха до заключението, че поръчката за убийството идва от върховете на СИК, и по специално от братята Маргини", категорични са криминалисти.

Тайна полицайка, която се занимава с проследяване на мафиотите у нас и работи в една от най-секретните дирекции на МВР - “Външно наблюдение”, е засечена в тайни контакти с албански дипломати. Такава информация получават в отдел “Балкани” на контраразузнаването в началото на 2000 г. Оперативните данни са притеснителни и се преценява да се възложат за проверка на икономическото направление на НСС.

Дни след като съдия подписва искане за подслушване, дългогодишни контраразузнавачи направо остават като “гръмнати”, след като от проверката на контактите изскачат не връзки с чужди шпиони, а много близки семейни отношения на служителката и съпруга, бивш антимафиот, с тогавашния контрабандист №1 в България Константин Димитров-Самоковеца.

Спецченгета прихващат десетки разговори между двете семейства и техни пътувания до Франция.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
14886 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2015.01.21 | 14:33

6
Че това е от ясно по-ясно по него време така наречения Йоско имаше курви в Холандия и не му костваше нищо да плати на един Холандцки наркоман да го гръмне.И полицията е Холандия го знае и в България но човека има пари и връзки в политиката
123

2015.01.21 | 14:33

5
Тези така наречени мутри който сега са бизнесмени толкова лесно могат да ги натикат в затвора но корупцията е голяма в България я да бяха в Америка досега щяха да гният по затворите
Zzz

2015.01.21 | 14:33

4
Йоско,Пламен,Къчика,Сукачката всички са имали един бизнес и са от един град лесно е да се докаже всичко
Ken

2015.01.21 | 14:32

3
Ненаказауемостта на престъпленията ни доведе до това положение.Мафията в съдебната система и полицията е причината за съществуването на маргини,йоскофци и т.н.Самите те си реват за панделата , ама няма съдии с топки да ги сложат там където им е мястото !
KORUMPIRANIII

2014.01.27 | 21:27

2
NASHITE MILI SLUJBI IMAT DOSIETATA I INFORNACIATA ZA DEINOSTA NA ZIALATA ORGANIZIRANA PRESTUPNOST U BULGARISTAN I ZAD GRANIZA MOGAT NO NE ISKAT ZASHTOTO SA
ognenmetej

2014.01.26 | 17:53

1
TOCHNO SLUJBITE GI SUZDADOHA PREDI GODINI,I POSLE MALKO PO MALKO GI IZTREPAHA.

Добави коментар

Водещи новини