Колеги на бащата на загиналата Деяна вадили телата от Чая

  • 20 декември 2013 16:19

  • 8571
  • 3
Колеги на бащата на загиналата Деяна вадили телата от Чая
©

Колеги на бащата на едно от загиналите момичета в река Чая на 10 декември извадили труповете на жертвите след фаталния инцидент. Стойчо Георгиев от Пловдив е дългогодишен служител на "Пожарна безопасност и защита на населението".

Неговата дъщеря Деяна е в групата от четирима студенти, които починаха намясто след катастрофата на БМВ край Бачково. Именно пловдивски екип на същата дирекция бил изпратен да работи по този случай, съобщава "168 часа".

Всички служители, отишли да вадят труповете на студентите, били потресени от случилото се.

Още повече, когато разбрали, че сред загиналите е и дъщерята на техен колега от същата дирекция.

Трагедията разтърсва и семействата на спасителите от службата. На погребението на Деяна присъстват част от колегите на баща й.

22-годишната Деяна Георгиева учела в Университета по хранителни технологии заедно с другите трима студенти, които загинаха в катастрофата - Стоян Генов, Илиян Митев и Силвия Андонова. Дъщерята на Стойчо Георгиев била скромно момиче, не била купонджийка.

Последвайте канала на

8571 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
аз

2013.12.25 | 15:12

2
Мир на праха им! Но не знаех, че и такъв университет (УНИВЕРСИТЕТ?!) имало?! Чака скоро да чуя и за Университет по подлепване на подметки!
Обикновен българин

2013.12.25 | 15:12

3
Че си утепан, утепан си, спор няма -с тая неуместна забележка! А университетът все още е популярен със старото си название - ВИХВП. Мир на праха им!
.

2013.12.21 | 09:14

1
uteplqk govori se za jerwi,puka mi dali ima ili ne takav universitet.idiot/ka

Добави коментар

Водещи новини