Danny Levan и Nells в благотворителна кампания

  • 18 декември 2013 14:15

  • 3105
  • 0
Danny Levan и Nells в благотворителна кампания
©

Малко преди коледните празници в операта на Бургас ще се проведе благотворителен концерт в подкрепа на болното 13-годишно момиче Анна-Мария Гепова.

Danny Levan, който също е от Бургас, беше дълбоко трогнат от историята за малкото момиче, което се бори за живота и мечтите си, и веднага откликна на молбата да участва в концерта за събиране на средства за лечението на слънчевата Анна-Мария. В концерта ще се включи и друга изгряваща звезда Nells, с която Danny Levan наскоро записа дует. Освен младите таланти, в концерта на 18-ти декември ще вземат участие и големи бургаски имена като Георги Дюлгеров и Тони Димитрова.

Съучениците на Анна от ОУ "Васил Априлов" и приятелите на семейството призовават всички, които имат възможност, да помогнат за събирането на непосилната за семейството сума. Билети за концерта няма да има и всеки ще е свободен да влезе безплатно, като желаещите да дарят средства ще могат да го направят в специални кутии, които съучениците на Анна ще държат пред входа на залата.

За тези, които нямат възможност да присъстват на благотворителния концерт, публикуваме и банковата сметка, на която се събират пари за лечението на Анна:
BG 45 UNCR 70001521223876, BIC UNCRBGSF,UNICREDIT BULBANK SOFIA
Анна-Мария Радостинова Гепова

Danny Levan, Nells, Георги Дюлгеров, Тони Димитрова и всички, които участват в кампанията „Живот за Анна-Мария“ се присъединяват към призива на Мариана Стефанова, директор на ОУ "Васил Априлов" - "Нека с общи усилия да върнем един живот!".

Последвайте канала на

3105 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини